Πήγε να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του & χάθηκε από παντού: Αγωνία για τον 29χρονο Άγγελο, πατέρα ενός 9χρονου παιδιού

November 3, 2023

Πήγε να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του & χάθηκε από παντού: Αγωνία για τον 29χρονο Άγγελο, πατέρα ενός 9χρονου παιδιού


Διαφ.

Η αγωνία και ανησυχία για τον 29χρονο Άγγελο Αβδίο, η σορός του οποίου έχει εξαφανιστεί από το Βαρθολομιό από το πρωί της περασμένης Κυριακής, γίνεται όλο και πιο έντονη.

Ο νεαρός άνδρας δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και τέσσερις ημέρες και η οικογένειά του προετοιμάζεται πλέον για τα χειρότερα.

Πήγε να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του & χάθηκε

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 29χρονου Άγγελου

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Άγγελος και ο αδελφός του, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και φιλοξενούνται από συγγενικό τους πρόσωπο, έφτασαν στην περιοχή του Βαρθολομιού. Γύρω στις επτά το πρωί της Κυριακής, ενώ έπιναν καφέ με τον αδελφό του, ο Άγγελος έφυγε ξαφνικά από το σπίτι χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει και χωρίς να πάρει μαζί του κανένα από τα προσωπικά του αντικείμενα, στα οποία περιλαμβάνονταν το διαβατήριο, τα μετρητά και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση καθώς και η αγωνία συγγενών και φίλων “χτυπούσε κόκκινα” λόγω της απουσίας του Άγγελου από το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον αδελφό του, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα “Πατρίς”, ο 29χρονος πατέρας ενός 9χρονου αγοριού πήγε στη γειτονιά, όπου διαμένουν επίσης η πρώην σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού του, για να επιδιορθώσει  και να αναθερμάνει τη σχέση τους. Η εφημερίδα σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Άγγελος αντιμετώπιζε πρόσφατα προβλήματα ψυχικής υγείας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: