Τον σκότωσε για ένα ψέμα: Τούμπα όλα με την κληρονομιά των 30εκατ. που την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της

November 3, 2023

Τον σκότωσε για ένα ψέμα: Τούμπα όλα με την κληρονομιά των 30εκατ. που την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της


Διαφ.

Η δηλητηρίαση του Steven Edward Riley Jr., στις ΗΠΑ, από την 47χρονη σύντροφό του, Thea Kenoyer, φέρεται να έγινε με μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται για αντιψυκτικό που έβαλε στο φαγητό του, μια μέρα πριν από τον 51χρονο να συναντηθεί με τον «δικηγόρο» σχετικά με κληρονομιά 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τούμπα όλα με την κληρονομιά των 30εκατ

Όμως ο 21χρονος γιος του θύματος, Ράιαν, αποκάλυψε ότι τελικά η «κληρονομιά» ήταν… απάτη.

Λίγες ώρες αφότου έμαθε ότι ήταν δικαιούχος κληρονομιάς, καταγράφηκε η δολοφονία του από την 47χρονη σύζυγό του. Είχε λάβει ένα e-mail από ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν δικηγόρος ενός άγνωστου μακρινού συγγενή που του ζήτησε να συναντηθούν σε ένα αεροδρόμιο για να υπογράψουν τα υποτιθέμενα έγγραφα κληρονομιάς.

Άνθρακας ο… θησαυρός τελικά της κληρονομιάς

Ο γιος του ισχυρίζεται ότι ο Στίβεν Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ σχεδίαζε να αγοράσει οικόπεδα, μερικά από τα οποία θα έδινε στα δύο παιδιά του και στη συνέχεια ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η εκτίμηση του 21χρονου είναι ότι η Kenoyer είχε επίσης πιστέψει την απάτη και αυτό ήταν το κίνητρό της να τον δολοφονήσει.

«Δεν ήταν πολύ χαρούμενοι και ο πατέρας μου εδώ και καιρό σκεφτόταν να την παρατήσει. Δεν είχε δουλέψει ποτέ και ήταν σαν βδέλλα. Βαριόταν πάντα και δεν έκανε τίποτα», λέει ο νεαρός στον Τύπο των ΗΠΑ.

Ο Ράιλι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μια μέρα μετά τη δηλητηρίασή του, με την αρχική εκτίμηση να είναι ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από καρδιακή ανακοπή, αλλά η νεκροψία έδειξε ότι είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν ένα μπουκάλι που περιείχε το αντιψυκτικό που χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση, ενώ ίχνη της ουσίας βρέθηκαν σε ένα μπουκάλι μπύρας και ένα πλαστικό ποτήρι που ανακαλύφθηκε στο γκαράζ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: