Επέστρεψε & κλείνει στόματα: Χαμογελά ξανά η Βικτώρια Καρύδα 5 χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της

November 3, 2023

Επέστρεψε & κλείνει στόματα: Χαμογελά ξανά η Βικτώρια Καρύδα 5 χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της


Διαφ.

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε στις πασαρέλες σχεδόν πέντε χρόνια μετά την άγρια εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή στη Βούλα και οκτώ μήνες μετά την ολοκλήρωση της δίκης για τη δολοφονία του.

Χαμογελά ξανά η Βικτώρια Καρύδα 5 χρόνια μετά

Η Βικτώρια Καρύδα ήταν ένα από τα μοντέλα που βρέθηκαν απόψε (02.11.2023) το βράδυ στο Ζάππειο για την παρουσίαση της νέας συλλογής της Kathy Heyndels, η οποία είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Σχεδιαστών και του Marios Togos, στο πλαίσιο της 33ης Athens Fashion Week.

Στην πασαρέλα του Ζαππείου, η Βικτώρια Καρύδα φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα κι ένα δεύτερο μωβ, στράπλες.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε μπροστά στο σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα εξοργίστηκε από την απόφαση του δικαστηρίου να αθωώσει σε δεύτερο βαθμό τον 37χρονο αδελφό του βασικού κατηγορουμένου τον Μάρτιο.

Μιλώντας στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου την επομένη της λήξης της δίκης, το μοντέλο δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του δικαστηρίου.

«Καμία δικαστική απόφαση δεν θα γυρίσει τον άντρα μου πίσω. Έφυγε ο άνθρωπος μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άντρας μου. Ποιος θα τον γυρίσει πίσω;

Είναι ψυχολογικός πόλεμος. Ζω με αυτόν τον θυμό. Ακόμα δεν δέχομαι ότι ο άντρας μου δεν είναι μαζί μου…Προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου με σωστό τρόπο.

Συνέχεια γράφουν γράμματα και βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του μπαμπά, ότι τους λείπει και νομίζουν ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα και θα γυρίσει πίσω».

Υπ. Γ. Μακρή: Αθώος ο 2ος κατηγορούμενος – «Τα παιδιά ζητούν από τον Θεό να γυρίσει ο πατέρας τους»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: