‘Ολη η τύχη πάνω τους: Θετική όψη για οικονομικά & σχέσεις – 3 Ζώδια βλέπουν επιτέλους «άσπρη» μέρα, λέει η Άση Μπήλιου

November 3, 2023

‘Ολη η τύχη πάνω τους: Θετική όψη για οικονομικά & σχέσεις – 3 Ζώδια βλέπουν επιτέλους «άσπρη» μέρα, λέει η Άση Μπήλιου


Διαφ.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει εξαιρετικές όψεις με τον Άρη τις πρώτες πρωινές ώρες, τον Ερμή το μεσημέρι, τον Ουρανό το απόγευμα και την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα το βράδυ. Η μέρα είναι θετική αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας ακόμα και για να περάσουμε όμορφα με τους αγαπημένους μας το βράδυ.

Υπερτονίζεται σήμερα ο παράγοντας τύχη κι από την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία το πρωί. Βέβαια αυτή η όψη πολλές φορές συνδέεται και με ματαιοδοξία, υπερβολικές αντιδράσεις, παράτυπες και παράνομες δοσοληψίες. Ενισχύσει την αυτοπεποίθηση αλλά και τον εγωισμό μας ταυτόχρονα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μια ευχάριστη νότα καθώς ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και μπορείτε να επωφεληθείτε σε θέματα οικονομικών, συμφωνιών, ρευστότητας. Είναι μια θετική μέρα για δοσοληψίες, για υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων, αλλά και για ένα άνετο βράδυ διασκέδασης.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Θα έχετε πιο πολλά κέφια, θα είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους συνεργάτες, τους φίλους σας, τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μπορεί να μιλήσετε και για μια πρόταση επαγγελματική και να είστε θετικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και δείχνει κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικών. Η καλή σας διάθεση δημιουργεί ένα πιο δημιουργικό, φωτεινό και ευχάριστο πλαίσιο για τις σκέψεις σας αλλά και για την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας σήμερα σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις κι αυτό φαίνεται ότι μπορεί να σας δώσει κάποια ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο. Είτε σε μια ερωτική σχέση είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο σας που μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και οικογενειακά. Εξαιρετική όψη για να κάνετε συζητήσεις, συσκέψεις, να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να βρείτε συμπαθούντες να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θετικές όψεις κυρίως με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σάς κάνει κυριολεκτικά μαγνήτη για τους άλλους και ενισχύει την κοινωνικότητα σας. Έτσι πέρα από την ερωτική σας ζωή απόψε που θα της αφιερώσετε χρόνο, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Σκεφτείτε πώς και με ποιους θα είστε πιο χαρούμενοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή μπορεί να σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που άπτονται των σπουδών σας ή των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση ή μπορεί κάποιος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σας δείξει την εκτίμηση και την αλληλεγγύη του. Σε γενικές γραμμές είναι από τις ευχάριστες ημέρες της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια πιο θετική μέρα καθώς η Σελήνη βρίσκεται όλη μέρα στον φιλικό σας Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις διαμορφώνοντας ένα πιο γλυκό πλαίσιο στη δουλειά ή στις σχέσεις σας. Σήμερα ασχοληθείτε εντατικά με τη δουλειά και μπορεί να βρεθείτε ωφελημένοι. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται για μια έξοδο και για να περάσετε καλά με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα με την αντίθεση του Ήλιου προς τον κυβερνήτη σας Δία προσφέρεται για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την προώθηση της δουλειάς σας, θέματα σπουδών και σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Καλό είναι λοιπόν να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και να μην αναβάλλετε πράγματα για το σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι από τις θετικότερες μέρες της εβδομάδας καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει θετικές όψεις και σας προσφέρει μια διασκεδαστική και ερωτική διάσταση στη μέρα σας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία σχηματίζεται τις πρωινές ώρες κι ίσως κάτι που περιμένατε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό εξελίσσεται ευνοϊκά τη σημερινή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι αρκετά θετική ως μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις. Έτσι μπορεί να προκύψει μια καλή είδηση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες σας, τους πελάτες σας ή ακόμη και τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή είναι αρκετά θετική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο και οι όψεις που πραγματοποιεί μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή, ενώ είναι πολύ βοηθητική και για ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή με τα επιχειρηματικά σας σχέδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: