16 χρόνια μετά, είναι ένας άλλος: Ο «ψηλός με τα μαύρα» του «Παρά 5» τα άλλαξε όλα & ποζάρει όπως δεν περίμενε κανείς

November 3, 2023

16 χρόνια μετά, είναι ένας άλλος: Ο «ψηλός με τα μαύρα» του «Παρά 5» τα άλλαξε όλα & ποζάρει όπως δεν περίμενε κανείς


Διαφ.

Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από το τέλος της σειράς «Στο Παρά 5» και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της, με πρώτο τον Γιώργο Καπουτζίδη, συνέχισαν να δουλεύουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε άλλα project, τους είδαμε σε θεατρικές δουλειές, στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, της Eurovision, σε κριτικές επιτροπές talent shows, αλλά και σε νέα σίριαλ.

Ένας από τους χαρακτήρες που είχε ξεχωρίσει ως ένας από τους κακούς της σειράς ήταν ο Ανδρέας Καλογήρου, ο περίφημος «ψηλός με τα μαύρα», κατά κόσμον Γεράσιμος Μιχελής. Κέρδισε την αναγνώριση μέσα από την κωμωδία μυστηρίου του Γιώργου Καπουτζίδη, όμως οι επόμενες δουλειές του δεν ήταν τόσες πολλές.

Ουσιαστικά ο Γεράσιμος Μιχελής χάθηκε μετά το 2009 και τη συμμετοχή του στο καθημερινό δράμα Η ζωή της άλλης και ξαναεμφανίστηκε στην τηλεόραση την περυσινή σεζόν στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα. Κατά σύμπτωση όλες οι τηλεοπτικές του δουλειές μετά το Παρά Πέντε ήταν στο Mega.

Πρόσφατα ανάρτησε μία φωτογραφία του στα social media φανερά αλλαγμένος, με γκρίζα γένια και αραίωση στα μαλλιά, χαμογελαστός όμως, μία κατάσταση που δεν τον είχαμε δει σχεδόν ποτέ να βρίσκεται ως κακός του Παρά Πέντε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: