“Ο Μάκης ήταν απέναντι”: Αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση με μπαλτά ο Παντζόπουλος, “πάνιασε” η Μενεγάκη

November 3, 2023

“Ο Μάκης ήταν απέναντι”: Αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση με μπαλτά ο Παντζόπουλος, “πάνιασε” η Μενεγάκη


Διαφ.

Σχετικά με το βίαιο περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα στην Κηφισιά -όπου ένας 24χρονος μπήκε σε ψητοπωλείο και μαχαίρωσε έναν 21χρονο- αυτό συζητήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη για το αιματηρό περιστατικό στην Κηφισιά

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι εκείνη την ώρα ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το μαγαζί.

«Δεν θα το πίστευα, αν δεν υπήρχε δικός μου άνθρωπος εκείνη τη στιγμή απέναντι, στο σούπερ μάρκετ. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει. Και μιλάμε για 18:30 με 7 παρά. Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;»

Έτσι μου το είπε ο Μάκης, με μπαλτά. Του λέω δεν θα το άκουσες καλά, αποκλείεται. Και μου λέει “ήμουν εκεί, μόλις έφτασα κι έμπαινα στο σούπερ μάρκετ. Κι εκείνη την ώρα που πάω να μπω, βλέπω απ’ έξω… της τρελής!”.

Αυτή την κουβέντα είχα με την κόρη μου, της λέω “βλέπεις τι γίνεται;”. Της στέλνω συνέχεια βίντεο να τα βλέπει, δες τι γίνεται εδώ, δες τι γίνεται εκεί. Και μου λέει “τι θα κάνουμε; Ούτε βόλτα το απόγευμα δεν θα μπορούμε να βγούμε” και της λέω ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου» δήλωσε  η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε και το σχετικό βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: