Έγινε γιαγιά στα 38 της: Πώς είναι σήμερα η “εκρηκτική” ξανθιά Φραντζέσκα Μελά, 20 χρόνια μετά το Big Brother

November 3, 2023

Έγινε γιαγιά στα 38 της: Πώς είναι σήμερα η “εκρηκτική” ξανθιά Φραντζέσκα Μελά, 20 χρόνια μετά το Big Brother


Διαφ.

Πριν από περίπου 20 χρόνια, η Φραντζέσκα Μελά έγινε διάσημη ως μία από τις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές παρουσίες στην πρώτη σεζόν του Big Brother. Και παρόλο που τα χρόνια πέρασαν και η Φραντζέσκα έγινε μητέρα αλλά και γιαγιά, ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί της!

Πώς είναι σήμερα η “εκρηκτική” ξανθιά Φραντζέσκα Μελά

Η  ξανθιά διαγωνιζόμενη της πρώτης σεζόν του Big Brother είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σε ηλικία 38 ετών, η Francesca Mela έγινε γιαγιά τον Φεβρουάριο του 2018. Η κόρη της  Ντανιέλα γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι με το όνομα Μιχάλης  και η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της και του 5χρονου εγγονού της στο Instagram.

Αλλά με βάση αυτά τα στοιχεία, φαίνεται πως η Φραντζέσκα δεν έχει αλλάξει σε 20 χρόνια από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στο Big Brother!

Η Φραντζέσκα Μελά ταξίδεψε πέρυσι στην Ελλάδα από την πατρίδα της, την Κύπρο, και ενώ διασκέδαζε σε ένα νυχτερινό κέντρο, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε εκεί.

Απολαύστε την στις παρακάτω φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: