Διαφέρουν μόνο στο μαλλί: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε θέατρο με τη δίδυμη αδερφή της & όλοι έτριβαν τα μάτια τους

November 4, 2023

Διαφέρουν μόνο στο μαλλί: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε θέατρο με τη δίδυμη αδερφή της & όλοι έτριβαν τα μάτια τους


Διαφ.

Η Δώρα, η δίδυμη αδελφή της Κωνσταντίνας Μιχαήλ, τη συνόδευσε στο θέατρο Πόρτα για την πρεμιέρα της παράστασης “Γέρμα”.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πήγε θέατρο με τη δίδυμη αδερφή της & όλοι έτριβαν τα μάτια τους

Η καλύτερη φίλη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ είναι επίσης η δίδυμη αδελφή της. Τη στηρίζει και παραμένει στο πλευρό της όλη την ώρα. Η Δώρα Μιχαήλ παρευρίσκεται συχνά στις επίσημες πρεμιέρες της ηθοποιού και κάθε φορά που ποζάρουν μαζί για φωτογραφίες, η εντυπωσιακή ομοιότητά τους δεν παύει να εντυπωσιάζει. Το χρώμα των μαλλιών τους είναι η μόνη διαφορά.

Η Κωνσταντίνα και η Ντόρα Μιχαήλ δεν είναι μόνο πανομοιότυπες δίδυμες, αλλά και στενές φίλες που βρίσκουν δύναμη η μία στην άλλη. Δείχνουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία και χαμογελάν ποζάροντας στην κάμερα.

Όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Με την αδερφή μου μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη και νοιάξιμο ο ένας για τον άλλον -φυσικά με τον υπερβάλλοντα ζήλο που υπάρχει στις νότιες χώρες και ειδικότερα στη δική μας. Εγώ δεν είχα θέμα με τη μητέρα μου, αλλά με τον πατέρα μου, ο οποίος διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου -προς το καταπιεστικό. Ήταν λόγω του επαγγέλματός του και της δικής μου ιδιοσυγκρασίας γιατί δεν μαζευόμουν παρόλο που ήμουν ήσυχο παιδί, ειδικά όταν ξεκίνησε η εφηβεία -μια περίοδος που προσωπικά την πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ακούω τη λέξη εφηβεία και λέω “Φεύγω, δεν έχω να πω κάτι στους εφήβους. Καλά ξεμπερδέματα και καλοί πολίτες”. Οι ορμόνες ήταν στο κόκκινο και τότε και τώρα και πάντα. Όταν λειτουργούν οι ορμόνες έχουμε θέματα…»

Ενώ η δίδυμη αδελφή της Κωνσταντίνας Μιχαήλ, η Δώρα, για την πρεμιέρα της παράστασης “Γέρμα” στο θέατρο Πόρτα επέλεξε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και μαύρες μπαλαρίνες, ενώ είχε μαζί της μια δερμάτινη τσάντα Emporio Armani. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε ένα εμπριμέ σατέν πουκάμισο φόρεμα σε σομόν και μπλε αποχρώσεις και το συνδύασε με μυτερά kitten heels.

Δείτε την εμφάνισή τους


Πηγή

Διαβάστε επίσης: