“Γνωρίζω για τη Σκορδά από όταν ήρθε από το χωριό. Κατάντια για τον Μικρούτσικο να είναι στο πάνελ της Καινούργιου”

November 4, 2023

“Γνωρίζω για τη Σκορδά από όταν ήρθε από το χωριό. Κατάντια για τον Μικρούτσικο να είναι στο πάνελ της Καινούργιου”


Διαφ.

Λίγες μέρες μετά την έρευνα του εισαγγελέα για την χυδαία επίθεση σε δημοσιογράφους, ο Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε σε συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου και προχώρησε σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν και πάλι.

“Γνωρίζω για τη Σκορδά από όταν ήρθε από το χωριό”

Ο δήμαρχος του Βόλου κλήθηκε να απαντήσει στην κριτική που του ασκήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αφού ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.

“Όταν βλέπεις τον Μικρούτσικο σε τέτοιες εκπομπές, όπως της Σκορδά και της Καινούργιου, δεν θα αναφερθώ ούτε στη Φαίη ούτε στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω, ιδιαίτερα όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Είναι κατάντημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρίσκεται στο πάνελ της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Μικρούτσικου. Είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Πού είμαι εγώ και πού είναι αυτοί. Τίποτα άλλο” είπε αρχικά ο δήμαρχος στον Alpha.

“Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας, είτε στον Πανιώνιο, είτε στον Ολυμπιακό Βόλου, είτε στον Βόλο τώρα. Και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους. Μπορείτε να πάρετε μία συνέντευξη να σας πουν πώς τους συμπεριφέρομαι. Πολλοί από αυτούς με αποκαλούν πατέρα” πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας αθλιότητες τις δηλώσεις Μικρούτσικου.

Δείτε όλα όσα είπε από το 14ο λεπτό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: