Αχιλλέας Μπέος: “Λατρεύω τα παιδιά μου άσχετα με τις δηλώσεις τους. Μόνος μου τα μεγάλωσα, ήμουν μάνα & πατέρας”

November 4, 2023

Αχιλλέας Μπέος: “Λατρεύω τα παιδιά μου άσχετα με τις δηλώσεις τους. Μόνος μου τα μεγάλωσα, ήμουν μάνα & πατέρας”


Διαφ.

O επανεκλεγμένος Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μετά και την τελευταία του επίθεση προς δημοσιογράφους η οποία και προκάλεσε την εισαγγελική έρευνα βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος του Βόλου φιλοξενήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T –Live» παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο Αχιλλέας Μπέος μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με τις κόρες καθώς και τις δηλώσεις τους ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που η σύζυγός του τον εγκατέλειψε με 4 παιδιά στο σπίτι.

Ο Αχιλλέας Μπέος για τις κόρες τους και για την πρώην σύζυγό του

«Επειδή το θέμα είναι λεπτό, οικογενειακό. Έχω τρεις κόρες, η μία είπε ότι ο πατέρας της είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, η άλλη είπε ότι είναι η μάνα της και με είπε ομοφοβικό και ξαναβγήκε η άλλη και είπε ότι τις μεγάλωσα όταν έφυγε η μητέρα τους και είναι ο καλύτερος μπαμπάς. Και τα δύο μου παιδιά τα λατρεύω, και τις τρεις κόρες μου και τα δύο αγόρια μου. Είναι η ζωή μου και δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Και οι κόρες μου, άσχετα από τις δηλώσεις που έκαναν, είναι και θα παραμείνουν παιδιά μου και θα τα λατρεύω. Να τελειώσει εκεί, δεν έχει νόημα», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Όταν έφυγε η γυναίκα μου από το σπίτι η μεγάλη μου η κόρη, που τώρα είναι 40 ετών και η δεύτερη κόρη 38, ήταν τότε 16 και 14 ετών αντίστοιχα. Η Χριστίνα ήταν 7-8 ετών και ο Νίκος 4-5. Τα μεγάλωσα εγώ. Ήμουν και μάνα και πατέρας. Το έκανα, γιατί -αν και είχε πολλές δραστηριότητες επαγγελματικές- δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τα παιδιά μου θα είχαν πρόβλημα και δεν θα ήμουν δίπλα και αυτό συνεχίζω και σήμερα. Είχα την αδερφή μου, που τα παιδιά μου ακόμα και σήμερα την παίρνουν τηλέφωνο και της ζητάνε συμβουλές και είχα και τη συγχωρεμένη τη μάνα μου και με βοήθησαν και μια οικιακή βοηθό που ερχόταν, καθάριζε και μαγείρευε… Μετά από 6-7 μήνες η πρώην σύζυγος μου κατάλαβε το λάθος της και επέστρεψε και όλα καλά. Όχι μαζί. Όταν ανοίξει η πόρτα και φύγει, για μένα κλείνει για πάντα. Αλλά συνέχισε να είναι στο σπίτι. Εγώ όταν επέστρεψε, έφυγα σαν κύριος από το σπίτι. Ήταν κάτι το τυπικό, γιατί με τα παιδιά μου ήμουν κάθε μέρα μαζί. Απλά τους άφησα στο σπίτι με τη μάνα τους και πήγα σε άλλο σπίτι έμεινα και τράβηξα τον δρόμο μου».

Αχ. Μπέος: «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου – Και οι 3 κόρες μου είναι παιδιά μου και θα παραμείνουν»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: