Γιώργος Καπουτζίδης: “Ξέρω πως είναι να είσαι γκέι γιος σε επαρχιακή πόλη. Με τα παιδιά δεν έχω πατρικό ένστικτο”

November 4, 2023

Γιώργος Καπουτζίδης: “Ξέρω πως είναι να είσαι γκέι γιος σε επαρχιακή πόλη. Με τα παιδιά δεν έχω πατρικό ένστικτο”


Διαφ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες σεναριογράφους και  ηθοποιούς ενώ αρκετές φορές αναφέρεται και σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο, και ειδικά σε θέματα ταμπού.  Ο επιτυχημένος δημιουργός φιλοξενήθηκε από τον ΑΝΤ1 Κύπρου με αφορμή και τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης τηλεοπτικής του σειράς, Σέρρες και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταξύ άλλων μίλησε και για την  προσωπική του επιθυμία να γράψει με αφορμή προσωπικά του βιώματα, τον δεύτερο κύκλο αλλά και τα παιδιά. Και το απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «τις Σέρρες τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για να μας ακούσετε και να μας κατανοήσετε και να μας σεβαστείτε».

«Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος και νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν, όσα λέγονται λάθος ή στραβά ή αναλαμβάνουν να τα πουν και να τα διηγηθούν άνθρωποι που δεν έχουν το βίωμα. Εγώ έχω το βίωμα, ξέρω πως είναι να είσαι ένας γκέι γιος σε μια επαρχιακή πόλη».

«Με τα παιδιά δεν είμαι σαν το Χοσέ (σ.σ. από το σίριαλ Σαββατογεννημένες) που τα έβλεπε και τρόμαζε, δεν είμαι όμως και πολύ μακριά από αυτό! Τα συμπαθώ, τα αγαπώ αλλά δεν έχω πατρικό ένστικτο. Να μην πω ψέματα. καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω» είπε επίσης  ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Γιώργος Καπουτζίδης – Το Πρωινό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: