Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό στη Γλυφάδα: “Σμπαράλια” η μηχανή στο οδόστρωμα, η φωτο στον τόπο του ατυχήματος

November 4, 2023

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό στη Γλυφάδα: “Σμπαράλια” η μηχανή στο οδόστρωμα, η φωτο στον τόπο του ατυχήματος


Διαφ.

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός τον οποίο φέτος τον απολαμβάνουμε και σε έναν ρόλο που δεν μας είχε συνηθίσει, καθώς παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι του Alpha το πιο μεγάλο παζάρι είχε ένα τροχαίο ατύχημα σήμερα Παρασκευή.

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε τροχαίο ατύχημα μες την μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Γλυφάδας και μας το γνωστοποίηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έδειχνε τη μηχανή του πεσμένη στο έδαφος. Και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά. Όσο για τη μηχανή πάει»

Η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

Ενώ στη συνέχεια θέλοντας και να καθησυχάσει και τον κόσμο αλλά και να μεταφέρει και το μήνυμα του για τη χρήση του κράνους δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του, αφού το κράνος τον έσωσε.

«Από το προηγούμενο story καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα σήμερα πριν από λίγο αρκετά σοβαρό στην Γλυφάδα. Ευτυχώς την γλίτωσα φτηνά, επειδή φορούσα κράνος. Πάντα να φοράμε κράνος! Μόνο αυτό. Είμαι καλά, έχω λίγες γρατζουνιές. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και καλό μήνα», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: