Έτσι σκότωσε η μητέρα της τον πατέρα της: Το άγνωστο δράμα της Σαρλίζ Θερόν πίσω από τα λαμπερά φώτα του Χόλυγουντ

November 4, 2023

Έτσι σκότωσε η μητέρα της τον πατέρα της: Το άγνωστο δράμα της Σαρλίζ Θερόν πίσω από τα λαμπερά φώτα του Χόλυγουντ


Διαφ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Town & Country, η Σαρλίζ Θερόν μίλησε με ειλικρίνεια για τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της και για το πώς το τραύμα που υπέστη την επηρεάζει ακόμα. Η ηθοποιός μίλησε ακόμη και για το πώς το συγκεκριμένο περιστατικό την έκανε να αποφασίσει να καταπολεμήσει τη βία κατά των γυναικών.

Το άγνωστο δράμα της Σαρλίζ Θερόν

«Θα έλεγα το εξής: Είναι ένας απλός συσχετισμός που πρέπει να γίνει. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από το να έχεις μόνο μια νύχτα τραύματος στη ζωή σου», είπε και συνέχισε λέγοντας:  «Με ή χωρίς αυτό, η έμφυλη βία είναι τόσο εμφανής στη Νότια Αφρική και παγκοσμίως. Είναι δύσκολο να μην έχεις επίγνωση αυτών των πραγμάτων μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα».

Έτσι σκότωσε η μητέρα της τον πατέρα της

Ο πατέρας της απείλησε μεθυσμένος την 15χρονη τότε ηθοποιό και τη μητέρα της τον Ιούνιο του 1991. Τον Δεκέμβριο του 2019 δήλωσε στο NPR: “Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θα έπρεπε να μπορεί να περπατήσει όταν μπήκε στο σπίτι με ένα όπλο”.

«Η μαμά μου κι εγώ ήμασταν στο υπνοδωμάτιό μου ακουμπισμένοι στην πόρτα, επειδή προσπαθούσε να σπρώξει την πόρτα. Έτσι και οι δύο μας ακουμπούσαμε στην πόρτα από μέσα για να μην μπορέσει να περάσει. Έκανε ένα βήμα πίσω και απλά πυροβόλησε μέσα από την πόρτα τρεις φορές. Καμία από τις σφαίρες δεν μας χτύπησε ποτέ, το οποίο είναι απλά ένα θαύμα»

Η μητέρα της πυροβόλησε τον σύζυγό της, σκοτώνοντάς τον, για να σώσει τον εαυτό της και την κόρη της. Δεδομένου ότι αποδείχθηκε ότι η μητέρα της ενήργησε σε αυτοάμυνα, δεν της απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες.

Προκειμένου να καταπολεμηθεί η πανδημική βία τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη Νότια Αφρική, η ηθοποιός συνδιοργάνωσε την πρωτοβουλία #TogetherForHer στο πλαίσιο του ιδρύματός της, Charlize Theron Africa Outreach Project.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: