Από θαύμα σώθηκε ο Ηλίας Βρεττός: Τα πρώτα λόγια & η σπόντα όλο νόημα μετά το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του

November 4, 2023

Από θαύμα σώθηκε ο Ηλίας Βρεττός: Τα πρώτα λόγια & η σπόντα όλο νόημα μετά το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του


Διαφ.

Ο Ηλίας Βρεττός, που είχε ένα τροχαίο ατύχημα, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, στη Γλυφάδα, μεταφέρει το μήνυμα της σημασία της προστασίας πάνω στη μηχανή.

Από θαύμα σώθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού “Το πιο μεγάλο παζάρι”, από θαύμα σώθηκε, ενώ επειδή φορούσε κράνος και μπουφάν μηχανής, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο ίδιος μέσω δύο αναρτήσεων στο Instagram γνωστοποίησε το ατύχημά του, εξήγησε πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο και πόσο σημαντικό είναι να φοράμε κράνος και μπουφάν στη μηχανή.

Στο πρώτο στόρι που δημοσίευσε, αποκάλυψε ότι η μηχανή του καταστράφηκε ολοσχερώς, υπογραμμίζοντας «Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά. Όσο για τη μηχανή πάει».

Πως συνέβη το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού

Στο δεύτερο στόρι, ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς συνέβη το τροχαίο, επισημαίνοντας «Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πώς: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στη άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλα!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας».

Ηλίας Βρεττός τροχαίο ατύχημα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: