«Κλείνει στόματα» η Βίκυ Σταυροπούλου: «Τα κιλά μου δεν στάθηκαν εμπόδιο ούτε στην προσωπική ζωή, ούτε στη δουλειά»

November 4, 2023

«Κλείνει στόματα» η Βίκυ Σταυροπούλου: «Τα κιλά μου δεν στάθηκαν εμπόδιο ούτε στην προσωπική ζωή, ούτε στη δουλειά»


Διαφ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και στο «Secret» των Παραπολιτικών, μίλησε για την επιτυχία της παράστασης «Μπαµπάδες µε ρούµι», όπου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, τη σχέση της µε τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την κόρη της και τα κιλά της.

∆εύτερη σεζόν «Μπαµπάδες µε ρούµι» στο θέατρο «Αλίκη». Μια θεατρική παράσταση sold out, που σπάει ταµεία. Πού οφείλεται, πιστεύετε, αυτή η τεράστια επιτυχία;

Μια τόσο µεγάλη επιτυχία συνήθως οφείλεται σε διάφορα υλικά µιας µαγιάς. Αρχικά, είναι ένα πολύ ωραίο λαϊκό έργο, µια ωραία κωµωδία, ένας πολύ ωραίος θίασος. Περνάµε πολύ ωραία, και αυτό το εννοώ, και µεταφέρεται και στη σκηνή. Νοµίζω ότι είναι χαρακτήρες γνώριµοι. Έρχονται στην παράσταση οι Ελληνες και γελάνε µε τα χάλια µας. Πολλοί ταυτίζονται µε την υπόθεση. Είναι µια οικογένεια, όπου είναι όλοι αγαπηµένοι, αλλά, αν χρειαστεί, για τα φράγκα µπορεί να κατασπαράξει ο ένας τον άλλον σε χρόνο dt.

Με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη είστε χρόνια φίλοι, ενώ µένετε και µαζί. Στο έργο είστε ζευγάρι. Αυτή η αγάπη µεταξύ σας έχει δηµιουργήσει προστριβές;

Είναι µεγάλη ασφάλεια για µένα να είµαι µε τον Χρήστο στη σκηνή, γιατί είσαι µε έναν άνθρωπο που αγαπάς, έχεις έναν κοινό κώδικα. Εννοείται ότι µε αυτόν τον άνθρωπο θα έχεις και τις προστριβές, γιατί µε αυτόν νιώθεις την οικειότητα.

Έχετε πάθετε ποτέ «σεντόνι» στη σκηνή;

Ναι, βέβαια. Έχω πάθει, και µάλιστα το έπαθα τη δεύτερη χρονιά, που είναι ανησυχητικό. Ήθελα να πω µια φράση και δεν µου ερχόταν µε τίποτα. Και εκεί µπορεί να πάθεις πανικό. Εγώ το µοιράζοµαι µε τον κόσµο. ∆ηλαδή, γύρισα αυτόµατα και είπα: «Παναγία µου, τι λέω;», χειροκρότησαν οι άνθρωποι, συνήλθα και προχώρησα παρακάτω.

Τα φτωχά παιδικά χρόνια της Βίκυς Σταυροπούλου

Έχετε περάσει δύσκολα;

Υπάρχει άνθρωπος που να µην έχει περάσει δύσκολα; ∆εν µεγάλωσα «πριγκιποπούλα», µε όλα τα θέµατά µου λυµένα. Μεγάλωσα σε µια µεγάλη οικογένεια, φτωχή, σε λαϊκή γειτονιά. Αλλά είµαι πολύ χαρούµενη που κατάφερα να αλλάξω τη ζωή µου προς το καλύτερο. Και µόλις πήρα τη ζωή στα χέρια µου, την καλυτέρεψα και αυτό πρέπει να κάνει όποιος θεωρεί ότι έχει περάσει δύσκολα. ∆εν πρέπει να το βάζουµε κάτω.

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη ∆ανάη Μπάρκα επειδή είναι κόρη σας;

∆εν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται άµα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα µαµά την τάδε ή µπαµπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσµος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσµος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά της

Είστε και ένα άτοµο που αυτοσαρκάζεται. Όπως µε τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέµατα υγείας, δεν µε απασχολεί, γιατί δεν µου έχει κάνει πουθενά κακό. ∆εν στάθηκαν εµπόδιο ποτέ τα κιλά µου, ούτε στην εργασία µου ούτε στην προσωπική µου ζωή.

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: