«Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά & μπαμπάς για τα παιδιά μου»

November 4, 2023

«Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά & μπαμπάς για τα παιδιά μου»


Διαφ.

Η Μαριάννα Πυργιώτη σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, στην απώλεια του συζύγου της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος υπογράμμισε “νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ.

Η Μαριάννα Πυργιώτη για την απώλεια του συζύγου της σε μικρή ηλικία

Για την προσωπική της ζωή, επεσήμανε «χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου, αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία «μπαμπά» είχαν τον πατέρα μου». Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο… Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου».

Η γνωριμία της Μαριάννας Πυργιώτη με τον σύζυγό της

«Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρασφαλής. Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι “μη πας στο μπαλκόνι, γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τραμοκράτες”. Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα».

Τέλος, για την πολιτική, είχε σημειώσει «είμαι 60 ετών, ίσως στα 65 μου να με συγκινήσει η πολιτική».

Η Μαριάννα Πυργιώτη για την απώλεια του συζύγου της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: