Είπε μόνο 5 λέξεις και την έβγαλε «εκτός»: O Λάκης Γαβαλάς δεν «μάσησε τα λόγια του για τη Σοφία Χατζηπαντελή

November 4, 2023

Είπε μόνο 5 λέξεις και την έβγαλε «εκτός»: O Λάκης Γαβαλάς δεν «μάσησε τα λόγια του για τη Σοφία Χατζηπαντελή


Διαφ.

Ο Λάκης Γαβαλάς σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», μίλησε για τις εκπομπές μόδας και στη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ερωτηθείς αν θα διάλεγε τη Βίκυ Καγιά ή τη Σοφία Χατζηπαντελή να φορέσει κάποια από τις δημιουργίες του, υπογράμμισε «σαν σχεδιαστής θα έδινε το ρούχο μου σε ένα νέο κορίτσι, φρέσκο, το οποίο θα ήταν πολλά υποσχόμενο».

Όσον αφορά το «My Style Rocks», επεσήμανε «μερικές φορές παρακολουθώ το My Style Rocks και στεναχωριέμαι, γιατί όλο κλαίνε τα κορίτσια και με στενοχωρούν και εμένα. Καμία σχέση. Τη μόδα δεν την εκπροσωπούν οι εκπομπές σε καμία περίπτωση. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές, είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Μπαίνει στις βιτρίνες, στα σπίτια των ανθρώπων, τους καλλωπίζει, δεν τους κάνει να γίνονται ψυχαναλυτές, να αγαπούν ένα κορίτσι ή να μισούν ένα άλλο. Τα κορίτσια είναι μαριονέτες κάποιου κόνσεπτ που δυστυχώς δεν τις ευνοεί».

Η άποψη του Λάκη Γαβαλά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Σχετικά με τη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή προς τη Ραμόνα Βλαντή, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε «η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Πλάκας, της περιοχής Πλάκας εννοώ, και της πλάκας γενικότερα. Οπότε μπορεί να ήταν μια χειρονομία που ήθελε να δείξει το νύχι που το ένα ήταν μικρότερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι, και την κρατάει ακόμα ο σταθμός, κάνει λάθος».

Καταπέλτης ο Λάκης Γαβαλάς για τη Σοφία Χατζηπαντελή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: