«Η μητέρα μου έλεγε…» – Δεν έχει τέλος η διαμάχη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε εκτάκτως και απάντησε στον Light

November 5, 2023

«Η μητέρα μου έλεγε…» – Δεν έχει τέλος η διαμάχη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε εκτάκτως και απάντησε στον Light


Διαφ.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στις δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα από τον Light. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την οργή του για την άγνοια και την τοποθέτηση του Light σχετικά με επιτυχημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Αυτή η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Light απάντησε, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου τόνιζει ότι είχε ψάξει στο διαδίκτυο για να μάθει περισσότερα για τον παρουσιαστή και μάλιστα τον μπέρδεψε με τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα όσα είπε για τον Light

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Light και μιλώντας στο Mega τόνισε πως: «Δεν θα αντιπαρατεθώ με τον Light. Δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο. Είναι σαν να είμαστε δύο ξένοι. Αν εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, τότε αυτός χρησιμοποιεί σιδερογροθιές».

«Χαρακτήρισε τον αδελφό μου στιχουργό, πιάσε το αυγό και κουρευτώ. Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light. Λέει τερατολογίες, έχε ένα ρατσισμό απέναντι σε έργα τέχνης. Μπορεί να καταργήσει από τον Μπαχ μέχρι τους Κατσιμιχαίους επειδή έχει περάσει μία 20ετια.

Για τον Light ο ελληνικός πολιτισμός είναι τρεις μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο και νομιμοποιείται από τη θέση του. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο αλλά από την τραπ. Η μητέρα μου, μου έλεγε, “Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς”».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: