Όλα τα βλέμματα πάνω της: Η Νάνα Μούσχουρη τραγούδησε ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε

November 5, 2023

Όλα τα βλέμματα πάνω της: Η Νάνα Μούσχουρη τραγούδησε ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε


Διαφ.

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της, και το κοινό την υποδέχεται με ενθουσιασμό κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Της έκλεψε την παράσταση η Νανά Μούσχουρη

Ωστόσο, σε μία από τις πρόσφατες της εμφανίσεις, το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσε η παρουσία της Νάνας Μούσχουρη. Η διάσημη τραγουδίστρια πήγε στο νυχτερινό κέντρο με φίλους για να απολαύσει την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Αν και η μεγάλη ερμηνεύτρια καθόταν διακριτικά σε ένα τραπέζι με τους φίλους της, η Νατάσα Θεοδωριδου την ευχαρίστησε από το μικρόφωνο για την φιλία τους και είπε: «Πρώτα από όλα χαίρομαι πάρα πολύ που με έχει τιμήσει με τη φιλία της και την αγαπώ πάρα πολύ. Κυρίες και κύριοι, η κυρία Νάνα Μούσχουρη», ξαφνιάζοντας τη Νάνα Μούσχουρη. Αμέσως, οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Τραγούδησαν μαζί και συγκίνησαν το κοινό:

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου πλησίασε τη Νάνα Μούσχουρη και κάθισε δίπλα της. Μαζί μοιράστηκαν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν από κοινού δύο αγαπημένα τραγούδια, το «Πάμε Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι» της Μαρινέλλας και το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» της Νάνας Μούσχουρη και του Μάνου Χατζιδάκι. Η στιγμή αυτή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για το κοινό και αποτέλεσε μια αξέχαστη στιγμή της βραδιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: