Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρη Κατριβέση: Μετά την «καταιγίδα» χαμογελούν ξανά

November 5, 2023
Τα ευχάριστα για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση έγιναν γνωστά, καθώς μετά την καταιγίδα, ξαναχαμογελούν.

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρη Κατριβέση: Μετά την καταιγίδα χαμογελούν ξανά


Διαφ.

Μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους φαίνεται πως προσπαθούν να δώσουν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά την σοβαρή κρίση που πέρασαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews και της Κορύνας Μανταγάρη, αυτό το διάστημα οι δυο τους εξετάζουν τις διαφωνίες που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους, είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Μαριάντα Πιερίδη παρουσίαζε με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο το “Καλοκαίρι #yes” και ο Δημήτρης Κατριβέσης βρισκόταν στην Τήνο λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την κρίση στη σχέση του ζευγαριού να οφείλεται στην απόσταση που τους χώριζε και τον λιγοστό χρόνο που είχαν για να περάσουν μαζί. Τα πράγματα όμως, όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, ήταν αρκετά διαφορετικά.

Σε μια από τις εκπομπές, η Μαριάντα Πιερίδη δάκρυσε ακούγοντας το τραγούδι “δεν ντράπηκες” της Νατάσας Θεοδωρίδου, ωστόσο τότε κανείς δεν είχε καταλάβει τον λόγο που αυτό συνέβη. Όπως η ίδια αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα, αιτία για τα δάκρυά της ήταν κάποια μηνύματα που έλαβε που είχαν να κάνουν με τον σύζυγό της.

Πρώτος τη σιωπή του έσπασε ο Δημήτρης Κατριβέσης που μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” δήλωσε, Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ.

Ωστόσο, την ίδια μέρα, η Μαριάντα Πιερίδη με δάκρυα στα μάτια προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής μέσα από την εκπομπή “Super Κατερινα” επιβεβαιώνοντας τη δύσκολη φάση που βίωνε στα προσωπικά της και αποκαλύπτοντας τι πραγματικά έχει συμβεί.

Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού είχε πει τότε μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη.

Εκ τότε οι δυο τους πήραν τις αποστάσεις τους. Πέρασαν ένα διάστημα χωριστά προκειμένου να μπορέσουν να σκεφτούν με καθαρό μυαλό και να μπορέσουν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Τελικά, όπως όλα δείχνουν τόσο η Μαριάντα Πιερίδη όσο και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα και πιο σημαντικά από όσα τους κράτησαν χωριστά και πλέον είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή.

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: