Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Μαίρη Συνατσάκη – Στο πλευρό της κόρης της άυπνη και ταλαιπωρημένη

November 5, 2023
Όλες οι μητέρες το αισθάνονται: Δύσκολη νύχτα για τη Μαίρη Συνατσάκη – Συντροφιά στην αγέρωχη και κουρασμένη κόρη της.

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Μαίρη Συνατσάκη – Στο πλευρό της κόρης της άυπνη και ταλαιπωρημένη


Διαφ.

Την απόλυτη ευτυχία φαίνεται πως βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η καθημερινότητα της γνωστής influencer έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, αφού πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της έχει η Ολίβια.

Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι έκανε και χθες το βράδυ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της και σχολίασε: Καλημέρα άνθρωποί μου.

To βιολογικό μου ρολόι έχει συνηθίσει να με ξυπνάει στις 02:30 για να φάει η μικρή αλλά εκείνη σήμερα δεν έχει ξυπνήσει και εγώ δεν έχω καταφέρει να ξανακοιμηθώ και περιμένω πότε θα ξυπνήσει αλλά δεν θέλω και να με άρει ο ύπνος μέχρι τότε γιατί μετά θα είναι έξτρα δύσκολο να ξανά ξυπνήσω και έξτρα έξτρα δύσκολο να ξανακοιμηθώ και φοβάμαι ότι απλά θα μείνω ξύπνια από τις 02:30 για όλη την υπόλοιπη ημέρα, έγραψε χαρακτηριστικά η 38χρονη νέα μαμά στο δύσκολο αυτό και διαφορετικό βράδυ.

width=458

Από το ξεκίνημα της νέας της ζωής ως μαμά, η Συνατσάκη μίλησε για τους δικούς της προβληματισμούς και άγχη, από την επιλόχειο κατάθλιψη μέχρι την δυσκολία της να φεύγει μακριά από το σπίτι με το μωρό, όπως συνέβη στις καλοκαιρινές διακοπές:

Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: “πρώτη φορά διακοπές με το μωρό”. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα. Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok, είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαίρη.

width=640

width=640

width=640

width=640

width=612


Πηγή

Διαβάστε επίσης: