Πέταξε τα μαύρα & κάνει πασαρέλα: Έτσι είναι 9 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας

November 5, 2023

Πέταξε τα μαύρα & κάνει πασαρέλα: Έτσι είναι 9 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας


Διαφ.

Πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε η Δήμητρα Βούλγαρη, γνωστή ως «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας, η οποία όπως απεφάνθη η ελληνική Δικαιοσύνη το 2014 δολοφόνησε τον σύζυγό της, καπετάνιο στο επάγγελμα, Θανάση Λάμπρου, και προσποιούταν ότι δεν ήξερε που βρίσκεται, ενώ μάλιστα τον αναζητούσε και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Επί τόπου» του Open, η χήρα του καπετάνιου συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στις φυλακές Κορυδαλλού, κάνοντας πασαρέλα σε εκκεντρικά σύνολα μαζί με άλλες συγκρατούμενές της.

Θέμα του συγκεκριμένου event ήταν «Η γυναίκα μέσα από τις δεκαετίες».

Σημειώνεται πως η ίδια, παρότι τρόφιμος φυλακών, σπουδάζει παράλληλα στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 8 Δεκέμβριο του 2014 ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου βρίσκεται νεκρός στην αυλή φιλικού σπιτιού. Δράστιδα, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου αλλά και την απόφαση του εφετείου, η σύζυγός του, η οποία αρχικά, φέρεται να ομολόγησε την πράξη της όμως αργότερα πήρε πίσω την ομολογία της, αρνούμενη να την υπογράψει.

Η χήρα του καπετάνιου καταδικάστηκε και στο εφετείο σε ισόβια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συν 18 μήνες για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, ποινή ιδιαιτέρως σκληρή για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται ιδιαιτέρως ευδιάθετη και αισιόδοξη, καθώς έχοντας προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πιστεύει πως τα ισόβια θα «σπάσουν» και σύντομα θα βρεθεί ξανά στο σπίτι της, με τους γονείς και την κόρη που είχε αποκτήσει με τον Θανάση Λάμπρου – η οποία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Βούλγαρη, πιστεύει ακράδαντα πως η μητέρα της είναι αθώα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: