Χώρισαν 6 μήνες μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα: Η κούκλα 23χρονη σύντροφος του 45χρονου Γιώργου Λάγιου & το τέλος

November 6, 2023

Χώρισαν 6 μήνες μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα: Η κούκλα 23χρονη σύντροφος του 45χρονου Γιώργου Λάγιου & το τέλος


Διαφ.

Ο Γιώργος Λάγιος και η σύντροφός του, Αμέλια Σκλαβούνου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά μήνες σχέσης.

Ο Γιώργος Λάγιος χώρισε με την 23χρονη σύντροφό του

Ειδικότερα, ο κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και η 23χρονη χώρισαν, όπως ανακοίνωσε η Νάνσυ Παραδεισανού σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γεια σου”.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο χωρισμός προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα, επικαλούμενη το περιβάλλον τους, ανέφερε πως μεταξύ τους υπάρχουν κάποια τηλεφωνήματα μετά τον χωρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Λάγιος και η πρώην σύντροφός του έκαναν την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πρώην σύντροφό του

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Γιώργος Λάγιος είχε υπογραμμίσει «επειδή η Αμέλια είναι πανέξυπνη και εμείς οι άνδρες ερωτευόμαστε γυναίκες για το μυαλό τους, όχι μόνο οι γυναίκες τους άνδρες. Επειδή υπήρχε αυτό το connection από την αρχή που συνεννοηθήκαμε πολύ ωραία εγκεφαλικά, μετά δεθήκαμε και συναισθηματικά και αυτό είναι το πιο ωραίο. Δεν υπάρχει συσχέτιση συμβατότητας και διαφοράς ηλικίας, υπάρχουν πράγματα που έχουν πολύ κοντά τις ηλικίες τους και δεν τα βρίσκουν. Εμείς τα βρίσκουμε μια χαρά και δεν έχουμε θέμα με την ηλικία κανένα. Είναι πολύ προχωρημένη για την ηλικία της και πραγματικά μια πολύ άξια γυναίκα για αυτά που κάνει και πολύ δημιουργική και πάρα πολύ ηθική. Έχει αξίες, έχει μυαλό όχι γιατί είναι μπροστά, αλλά είναι από τα πράγματα που με έχουν τραβήξει πάρα πολύ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: