2ο χτύπημα για τον 82χρονο Αλ Πατσίνο από την 28χρονη πρώην σύζυγο του μετά το διαζύγιο, την κάνει πάμπλουτη άμεσα

November 6, 2023
Ο 82χρονος Αλ Πατσίνο δέχεται ένα ακόμα χτύπημα από την 28χρονη πρώην σύζυγό του, μετά το διαζύγιο, το οποίο τον καθιστά αμέσως πλούσιο.

2ο χτύπημα για τον 82χρονο Αλ Πατσίνο από την 28χρονη πρώην σύζυγο του μετά το διαζύγιο, την κάνει πάμπλουτη άμεσα


Διαφ.

Ο Αλ Πατσίνο και η νεαρή σύντροφός του, Νουρ Αλφαλά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, με τον ηθοποιό να καλείται να καταβάλλει ένα υπέρογκο ποσό για τη διατροφή του.

Ειδικότερα, η 29χρονη είχε καταθέσει και αίτηση για την πλήρη φυσική επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους, καθώς και τον καθορισμό της γονικής σχέσης με τον Αλ Πατσίνο, σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, που έχει στη διάθεσή του το Page Six.

Τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει ο Αλ Πατσίνο στη μητέρα του παιδιού του

Η ίδια ιστοσελίδα υπογραμμίζει ότι, ο διάσημος ηθοποιός πρέπει να πληρώνει στην πρώην σύντροφό του πάνω από 30.000 δολάρια μηνιαίως για διατροφή.

Ένας δικαστής στο Λος Άντζελες έδωσε επίσης εντολή στον ηθοποιό να καταβάλει προκαταβολικά 110.000 δολάρια στην μητέρα του παιδιού του, πριν ξεκινήσει τις μηνιαίες πληρωμές, ενώ επιπλέον πρέπει να πληρώνει 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να καλύπτει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια υγείας.

Τέλος, θα πρέπει να πληρώνει ετησίως 15.000 δολάρια για την εκπαίδευση του νεογέννητου γιου του, Ρόμαν, ενώ ο δικαστής αποφάσισε ότι θα έχουν κοινή επιμέλεια για το παιδί, με τη μητέρα του να έχει την κύρια φυσική κηδεμονία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: