Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν έχω βρει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να αγαπάει όσο ο σκύλος»

November 6, 2023

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν έχω βρει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να αγαπάει όσο ο σκύλος»


Διαφ.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τον σκύλο του, Βαλέ και την αγάπη που έχει πάρει από εκείνον, όλα τα χρόνια που τον συντροφεύει.

Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Μουσούδες», όπου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς τον βοήθησε ο Βαλέ στην ερμηνεία του για τη σειρά «Έτερος Εγώ».

«Ο Βάλε είναι πιο σοφός. Δεν έχω βρει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να αγαπάει όσο ο σκύλος. Ακόμη και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αγαπάω όπως ο σκύλος μου. Έχω εγωισμό! Ένα πράγμα που με έχει μάθει είναι ότι δεν μπορώ να αγαπήσω όπως με αγαπάει εμένα. Είμαι χαρούμενος που το έχω μάθει αυτό γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν με έμαθαν. Όταν μετακομίσαμε στο 1987 στην Αθήνα είχαμε πάντα σκύλους. Συνταξίδεψα με πολλά σκυλιά και ξαφνικά πριν από 13,5 χρόνια ήρθε η ώρα να αναλάβω την ευθύνη εξ’ ολοκλήρου πια» είπε αρχικά.

Για το πώς βρέθηκε με τον σκύλο, είπε: «Η μαμά της μαμάς του Βάλε ήρθε να πάρει εισιτήρια στο Θέατρο και μου είπε πως αν κάνει ποτέ σκυλάκια θα ήταν μεγάλη της χαρά να γίνω ανάδοχος. Και ήρθε η στιγμή δύο μέρες μετά τα γενέθλιά μου. Ήταν πολύ σημαντικό δώρο. Τον πήρα 17 ημερών και είχα 40 μέρες μπιμπερό. Ήταν σαν τη χούφτα μου σχεδόν. Δεν είχα κανένα ωράριο στη ζωή μου, πέραν της δουλειάς μου. Οπότε ήρθε στο τέλος εκείνης της χρονιάς και ήμουν σε περίεργη φάση της ζωής μου και με έβαλε σε πρόγραμμα».

Ο ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας: «Ο Βάλε έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο σκύλο. Στη μηχανή τον έβαλα από κουτάβι, εξού και το Βαλεντίνο. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον αφήνω μοναχό του. Έψαχνα ειδικές τσάντες και η κτηνίατρος μου έδωσε γυαλιά ειδικά που τα φοράει. Στην αρχή τον ενοχλούσαν αλλά τώρα πλέον είναι easy rider. Του αρέσει περισσότερο από το αμάξι. Είναι ιδανικός, είναι σκυλί αστυνομίας. Φτάνουμε μέχρι τα 100 και με έχει σε μια σταθερή ταχύτητα».

Τέλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε, ότι: «Έχω “κλέψει” από τον Βάλε κάτι. Είναι ο τρόπος που κοιτάει ο Λαΐνης στο “Έτερος Εγώ”. Λέω “πόσο πιο αθώο μπορεί να είναι ένα βλέμμα;”. Αυτό το βλέμμα είναι πολύ ξεκάθαρο και προσπάθησα και σαν κινησιολογία να προσπαθώ να κοιτάω όπως ο Βάλε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: