“Παράτησα τον σύζυγό μου για ένα 18χρονο, μόλις είχε τελείωσε το Λύκειο. Δε νιώθω τύψεις, είναι η αγάπη της ζωής μου”

November 6, 2023

“Παράτησα τον σύζυγό μου για ένα 18χρονο, μόλις είχε τελείωσε το Λύκειο. Δε νιώθω τύψεις, είναι η αγάπη της ζωής μου”


Διαφ.

Μία 25χρονη άφησε τον σύζυγό της, για να κάνει σχέση με έναν 18χρονο, ο οποίος μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και δεν το μετανιώνει.

Όπως εξομολογήθηκε η Kendra Mallory στο Yourtango.com., για τον σύζυγό της «γνωριστήκαμε όταν ήμουν ένα 20χρονο κορίτσι απεγνωσμένο να αγαπηθεί. Ο Mark ήταν ένας 30χρονος bartender που απολάμβανε να μου γράφει ποιήματα και να μου εκφράζει την αγάπη του μέσα από μηνύματα που μου έστελνε αργά τη νύχτα. Και προφανώς, όταν λες ξανά και ξανά σε ένα νέο κορίτσι, με εύθραυστο εγώ, ότι είναι όμορφο και σημαντικό, θα σε ερωτευτεί και μπορεί ακόμα και να σε παντρευτεί. Καθώς όμως εγώ μεγάλωνα και αποκτούσα όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, η σχέση μας οδήγησε σε νυχτερινούς καβγάδες με δυνατές φωνές κι εγώ άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού στη σκέψη ότι θα περνούσα όλη μου τη ζωή με τον Mark».

Η 25χρονη δεν άντεχε καθόλου να βρίσκεται με τον σύζυγό της

Τα προβλήματα έφτασαν σε σημείο που η 25χρονη απέφευγε να μείνει έστω και λίγο μόνη με τον σύζυγό της και επεσήμανε «περνούσα τις περισσότερες νύχτες μου στον καναπέ, επινοώντας δικαιολογίες το πρωί που δεν είχα καταφέρει να μοιραστώ μαζί του το κρεβάτι μας».

Στο μεταξύ, το ζευγάρι μετακόμισε στο πατρικό της Kendra, όπου επέστρεψε για τις γιορτές και η αδερφή της, μαζί με μια παρέα φίλων, μεταξύ των οποίων και ο Sean, που η Kendra γνώριζε από τότε που εκείνος ήταν 15 και ερχόταν για φαγητό με την οικογένειά της.

«Ανέκαθεν είχα προσέξει ότι ήταν χαριτωμένος, αλλά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια περαστική σκέψη», σημείωσε.

Στο μεταξύ, ο Sean είχε γίνει 18 ετών και η Kendra τόνισε «ήταν ψηλός, μελαχρινός και όμορφος. Η καταγωγή του από τη Συρία, τον είχε προικοδοτήσει με καστανόξανθα μαλλιά, σκούρα ζωηρά μάτια και ένα χαμόγελο που φώτιζε το δωμάτιο».

Άρχισε να περνάει όλο και περισσότερες ώρες στο πατρικό της με τον Sean, ενώ ο Mark δούλευε στο μπαρ και όπως ανέφερε η 25χρονη «ένιωθα ότι είχα τρελαθεί! Ήμουν 25 ετών, είχα μόλις τελειώσει τη Νομική Σχολή, κι εκείνος ήταν 18, είχε μόλις τελειώσει το λύκειο. Αλλά η χημεία είναι μια επιστήμη που δεν μπορείς να αρνηθείς. Ο ηλεκτρισμός μας θα μπορούσε να φωτίσει μια ολόκληρη πόλη. Εμένα με γέμιζε με μια καινούρια ζωή».

Ένα βράδυ, όταν ο Mark επέστρεψε σπίτι, η Kendra τού ζήτησε να φύγει για πάντα και όπως είπε «δύο βραδιές αργότερα, με τον Sean ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί. Τις επόμενες δύο εβδομάδες ήμασταν κυριολεκτικά αχώριστοι. Τελείωσα τη σχέση μου με έναν 30χρονο για να συνεχίσω ένα ειδύλλιο με έναν 18χρονο».

Οι φίλοι και οι συγγενείς της άρχισαν να ανησυχούν για τις επιλογές της, ενώ ο Mark, ζηλεύοντας τον Sean, άρχισε να της στέλνει μηνύματα μίσους.

Δύο εβδομάδες μετά, ο Sean πήγε να υπηρετήσει στο Ναυτικό, αλλά η σχέση τους συνεχίστηκε, με την 22χρονη να εξομολογείται «δεν θα έλεγα ότι ήταν εύκολα. Υπήρξαν ψέματα και απιστίες και πόνος. Υπήρξαν τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα με κλάματα και φωνές. Ο Sean κι εγώ περάσαμε τα επόμενα δυόμιση χρόνια πληγώνοντας ο ένας τον άλλο ξανά και ξανά. Αλλά πάντα επιστρέφαμε ο ένας στον άλλο. […] Μετά από τρία χρόνια, εγκατέλειψα τη δουλειά μου, μετακόμισα στο Σαν Ντιέγκο και παντρευτήκαμε. Όλα αυτά μου τα είχε ζητήσει εκείνος, φυσικά. Κάθε ένας είχε τη δική του άποψη για τις αποφάσεις μου και μέχρι σήμερα υφίσταμαι επικριτικά βλέμματα για τη διαφορά ηλικίας μας. Αλλά είμαι ευτυχισμένη. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πώς με κάνει να νιώθω ο Sean, αλλά είναι ο κολλητός μου, το φιλαράκι μου στις νυχτερινές προβολές ταινιών, ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, ο πιο ειλικρινής κριτής μου και η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Απλά, έτυχε να γεννηθεί σε διαφορετική δεκαετία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: