Άφωνος ο Πολυχρονίδης: Παίκτρια στον “Τροχό” έλυσε τον δύσκολο γρίφο, “πάγωσε” το πλατό & έφυγε με γεμάτες τσέπες

November 7, 2023

Άφωνος ο Πολυχρονίδης: Παίκτρια στον “Τροχό” έλυσε τον δύσκολο γρίφο, “πάγωσε” το πλατό & έφυγε με γεμάτες τσέπες


Διαφ.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν μία παίκτρια του “Τροχού της τύχης” απάντησε τον δύσκολο γρίφο και έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με 6.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στον τελευταίο γύρο, η Λένα κλήθηκε να λύσει έναν γρίφο στην κατηγορία «ίδια κατάληξη» και στον φωτεινό πίνακα του τηλεπαιχνιδιού εμφανίστηκαν τα γράμματα Α, Λ και Σ στα σημεία που βρίσκονταν μέσα στον γρίφο.

Στη συνέχεια, η παίκτρια είχε να επιλέξει τρία σύμφωνα και ένα φωνήεν, προκειμένου να συμπληρώσει όσες περισσότερες θέσεις στον πίνακα μπορούσε και διάλεξε από σύμφωνα το Ρ, το Ν και το Κ και από τα φωνήεντα το Ι, με το Ρ να είναι το μοναδικό γράμμα που δεν συμπεριλαμβάνονταν στον γρίφο.

Άφωνος ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την ταχύτητα παίκτριας

Αμέσως μετά, της δόθηκαν τα 10 δευτερόλεπτα για να λύσει τον γρίφο, αλλά η παίκτρια απάντησε αμέσως «Ανθοκομία, μελισσοκομία», με την ταχύτητά της να αφήνει τον Πέτρο Πολυχρονίδη άφωνο.

Η αποτυχημένη προσπάθεια του Πέτρου Πολυχρονίδη να βρει τον γρίφο

«Μιλάμε για υπερπαίκτρια! Λένα τρέλανέ μας», υπογράμμισε και παραδέχτηκε πως και ο ίδιος προσπαθούσε να βρει τις λέξεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μέχρι εκείνο το σημείο η παίκτρια είχε ήδη κερδίσει 3.000 ευρώ, αλλά λίγο μετά, ο παρουσιαστής άνοιξε την κάρτα που κρατούσε και κέρδισε ακόμα 3.000 ευρώ, αποχωρώντας από το τηλεπαιχνίδι με 6.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: