Περήφανη μαμά η Αγγελική Νικολούλη: Ανακοίνωσε σπουδαία νέα για τον γιο της & δε σταματά να δέχεται συγχαρητήρια

November 7, 2023

Περήφανη μαμά η Αγγελική Νικολούλη: Ανακοίνωσε σπουδαία νέα για τον γιο της & δε σταματά να δέχεται συγχαρητήρια


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έκανε ένα νέο βήμα, πέρας της σκηνοθεσίας, γεμίζοντας περηφάνια τη μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη.

Ειδικότερα, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη περνά στο κόσμο στης συγγραφής με την μητέρα του, που έχει γράψει τα δικά της βιβλία, να τον καλωσορίζει.

Ο νέος συγγραφές υπέγραψε με τις Εκδόσεις Καστανιώτη το πρώτο του βιβλίο, που είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ φαντασίας και διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες.

Όπως ανέφεραν οι Εκδόσεις Καστανιώτη: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στις Εκδόσεις Καστανιώτη τον Κωνσταντίνο Μουσούλη! Το πρώτο του βιβλίο είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ φαντασίας που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της Αμερικής, την καρδιά της βιομηχανίας του θεάματος. Ένα μυθιστόρημα για τον ναρκισσισμό, τη ματαιοδοξία και τον εθισμό στα κοινωνικά δίκτυα».

Η Αγγελική Νικολούλη περήφανη για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη

Η περήφανη μαμά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «Της συγγραφής οι ώρες είναι μαγικές. Μυαλό και ψυχή ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο και ζωντανεύουν την αλήθεια, το όνειρο και τη φαντασία. Καλωσόρισες Κωνσταντίνε στο ψυχολογικό θρίλερ…».

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης για τη μητέρα του

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είχε επισημάνει στο MEGA STORIES με την Δώρα Αναγνωστοπούλου ότι «η μητέρα μου ήταν ένα πανεπιστήμιο για εμένα. Όλα τα χρόνια βίωνα έμμεσα τις υποθέσεις της, πως τα βίωνε, πως τα εισέπραττε. Θαυμάζω πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει για το καλό των συνανθρώπων της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: