Το περίμεναν όλοι: Οι Αρβύλα “γλεντάνε” με 1 ατάκα την Κοσιώνη για το βράδυ των εκλογών & “ρίχνουν” το διαδίκτυο

November 7, 2023

Το περίμεναν όλοι: Οι Αρβύλα “γλεντάνε” με 1 ατάκα την Κοσιώνη για το βράδυ των εκλογών & “ρίχνουν” το διαδίκτυο


Διαφ.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” έκαναν πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα, για 17η χρονιά και ασχολήθηκαν με τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και τη σύζυγο του πρώην δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” ξέρουν τι σκεφτόταν η Σία Κοσιώνη το βράδυ των εκλογών

Όπως υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης, προλογίζοντας το σατιρικό βίντεο που αφορούσε στην ήττα του Κώστα Μπακογιάννη, «πρέπει να το ομολογήσουμε όμως… η Σία Κοσιώνη παλικάρι. Έζησε αναμφισβήτητα μία αμήχανη, δύσκολη τηλεοπτική στιγμή. Μία τηλεοπτική στιγμή που, όταν ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, είδε το αποτέλεσμα ξαφνικά… της ήρθε μπροστά κι όμως στάθηκε ψύχραιμη, παλικάρι. Εγώ την παραδέχομαι».

Και πρόσθεσε «κανένας όμως – εκτός από τα ειδικά μικρόφωνα και τις κρυσταλλικές οθόνες του Ράδιο Αρβύλα – δεν κατάφερε να καταγράψει τι πραγματικά σκεφτόταν εκείνη την ώρα η Σία Κοσιώνη».

«Αχ βρε Κώστα, Κώστα… τον έκλαψε. Μπράβο, Σία. Ψύχραιμη πραγματικά», σχολίασαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: