Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τέλος η καλοκαιρία για λίγες ημέρες -Ψυχρό μέτωπο θα περάσει από τη χώρα – Πού αναμένονται βροχές

November 7, 2023

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τέλος η καλοκαιρία για λίγες ημέρες -Ψυχρό μέτωπο θα περάσει από τη χώρα – Πού αναμένονται βροχές


Διαφ.

Μια σύντομη κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ώρες, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης. 

Ειδικότερα, αύριο, Τετάρτη, αναμένονται αρκετές βροχές οι οποίες όμως δεν θα προβληματίσουν. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

“Θα έχουμε ένα γρήγορο πέρασμα, ένα ψυχρό μέτωπο που θα απασχολήσει κυρίως τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα”, επισήμανε ο κ. Μαρουσάκης.

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται μια οργανωμένη κακοκαιρία αλλά θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με τα νέα προγνωστικά δεδομένα, επισήμανε ο μετεωρολόγος.

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα, Τρίτη, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και σε όλη την επικράτεια αναμένεται ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους έως και τους 26 βαθμούς Κελσίου και με ελάχιστη συννεφιά στα βόρεια της Κρήτης. Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τον υδράργυρο το μεσημέρι να φτάνει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: