Εκτός ορίων ο Άδωνις Γεωργιάδης: Είπε την αλήθεια για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου, “Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό”

November 7, 2023

Εκτός ορίων ο Άδωνις Γεωργιάδης: Είπε την αλήθεια για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου, “Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό”


Διαφ.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Μιλώντας ο υπουργός Εργασίας στον Ant1 για τη σχέση της Ευγενίας Μανωλίδου με την τηλεόραση δήλωσε τα εξής: «Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει. Ασχολείται με την Ελληνική Αγωγή και έχει κάνει θαύματα».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον θέλουν να βρίσκεται σε κρίση με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου ο ίδιος είπε: «Την τελευταία φορά που μας συνέβη ήμουν σε ένα τραπέζι. Μου στέλνει το γραφείο τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα, πήρα και την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό. Γιατί; Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε».

«Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό. Είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια και είμαστε πολύ αγαπημένοι» πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: