“Μου είπαν οι γιατροί πες μας τον κοντινότερο συγγενή σου, πεθαίνεις τώρα» Τραγικές ώρες για τον Νίκο Πουλμέντη

November 8, 2023

“Μου είπαν οι γιατροί πες μας τον κοντινότερο συγγενή σου, πεθαίνεις τώρα» Τραγικές ώρες για τον Νίκο Πουλμέντη


Διαφ.

Ο Νίκος Πουλμέντης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», χθες, Δευτέρα, το βράδυ και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια με την υγεία του, την κόρη του, Μαριάννα Πουλμέντη και την εμπειρία να μαγειρεύεις στον Λευκό Οίκο.

Ειδικότερα, ο Έλληνας Σεφ, που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο για τον Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο, ξεκινώντας από το νησί του, τα Κύθηρα, χωρίς να γνωρίζει ούτε έναν άνθρωπο στην Αμερική και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Περήφανος για την κόρη του ο Νίκος Πουλμέντης

Για την κόρη του, Μαριάννα Πουλμέντη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της το MasterChef, υπογράμμισε «έχω 4 παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη από τον πρώτο μου γάμο πήγε στο ελληνικό MasterChef (Μαριάννα Πουλμέντη). Τα πήγε πολύ καλά, αλλά δεν τα κατάφερε με το θέμα της ψυχολογίας. Αυτά τα προγράμματα έχουν πολλή ψυχολογική πίεση, την πίεσαν και αγριεύτηκε σαν παιδί. Σαν μαγείρισσα έχει ταλέντο, είναι καλή. Μου ζήτησε συμβουλές, το τελευταίο γλυκό που έκανε ήταν δικό μου. Είναι εδώ στην Ελλάδα και θα τη δω αύριο. Είναι διστακτική με το να έρθει στην Αμερική, αλλά το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό».

Σχετικά με τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, σημείωσε «πριν από 6 χρόνια ακριβώς, κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Δεν το ξέρει κόσμος. Και μου λέει “θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί”. Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει “πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις”. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα, αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου έλεγαν ότι τελειώνω και μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό. Το σπυράκι το έβγαλα φέτος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: