Ανακουφίστηκαν όλοι οι Έλληνες: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για το Νότη Σφακιανάκη 3 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

November 8, 2023
Όλοι οι Έλληνες ανακουφίστηκαν καθώς μάθανε ευχάριστα νέα σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη, τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Ανακουφίστηκαν όλοι οι Έλληνες: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για το Νότη Σφακιανάκη 3 χρόνια μετά την εξαφάνισή του


Διαφ.

Ο Νότης Σφακιανάκης, που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τη σύλληψή του για μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα όπλο 9 χιλιοστών, ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζει ο Νότης Σφακιανάκης

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News”, o τραγουδιστής ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή και μάλιστα μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο καλλιτέχνης έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα και προκαλεί συζητήσεις γύρο από το όνομά του, είτε με τη συμπεριφορά του πάνω στη σκηνή, είτε με τις εκκεντρικές στιλιστικές του επιλογές.

Πάντως, για το θέμα της επιστροφής, ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά, ωστόσο, οι θαυμαστές του ανυπομονούν.

Σενάρια για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη

Τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη είναι πολλά. Πολλοί αναρωτιούνται αν ο καλλιτέχνης θα είναι αυτός που είχαν συνηθίσει ή αν θα είναι πλέον διαφορετικός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: