«Χείμαρρος» Νανά Παλαιτσάκη για “Super Κατερίνα”: “Απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο, ντροπή τους”

November 8, 2023

«Χείμαρρος» Νανά Παλαιτσάκη για “Super Κατερίνα”: “Απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο, ντροπή τους”


Διαφ.

Η Νανά Παλαιτσάκη ξέσπασε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», χθες, Τρίτη, το πρωί, αναφορικά με τη σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light και τον τρόπο που τη χειρίστηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Η Νανά Παλαιτσάκη κατακεραυνώνει την εκπομπή “Super Κατερίνα”

Η δημοσιογράφος εξέφρασε την αντίθεσή της για το γεγονός πως στη «Super Κατερίνα» πρόβαλαν τις δηλώσεις του τράπερ και δίπλα έβαλαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, υπογραμμίζοντας «είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου».

Το ξέσπασμα της Νανάς Παλαιτσάκη για την εκπομπή “Super Κατερίνα”

Και πρόσθεσε «έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο. Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα… Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Δεν ξέρω τι υπάρχει στη σκέψη των ανθρώπων. Αν εμένα ο Γιώργος Μπέζας μου το είχε κάνει αυτό, θα είχα φύγει από την εκπομπή. Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

Όταν τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης διαφώνησε και επεσήμανε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήθελε να απαντήσει στον Light.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: