«Φεύγω πικραμένη απ’αυτή τη χώρα» Η Βίκυ Σταμάτη εγκαταλείπει για πάντα την Ελλάδα μαζί με το 17χρονο γιο της

November 8, 2023

«Φεύγω πικραμένη απ’αυτή τη χώρα» Η Βίκυ Σταμάτη εγκαταλείπει για πάντα την Ελλάδα μαζί με το 17χρονο γιο της


Διαφ.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ο γιος της, Άκης Τσοχατζόπουλος junior, εγκαταλείπουν την Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, σήμερα, Τετάρτη.

Στη Μεγάλη Βρετανία θα μετακομίσει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, η χήρα του Άκη Τσοχατζοπούλου και ο 17χρονος γιος της, φεύγουν πικραμένοι για τη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο νεαρός θα ξεκινήσει τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά.

Η νέα αρχή για μητέρα και γιο θα γίνει το καλοκαίρι του 2024 και μάλιστα, η χήρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ δέχτηκε πρόταση από το Netflix, για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της, που πέθανε πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2021.

Η πικρία της Βίκυς Τσοχατζοπούλου και του γιου της

Όπως υπογράμμισε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στην εκπομπή «δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το ο,τιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: