Βίκυ Σταυροπούλου: «Είμαι 54, δεν μου κάνουν κακό τα κιλά μου, δεν έχω χοληστερίνη, ούτε ζάχαρο, νιώθω ωραία»

November 8, 2023

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είμαι 54, δεν μου κάνουν κακό τα κιλά μου, δεν έχω χοληστερίνη, ούτε ζάχαρο, νιώθω ωραία»


Διαφ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξη της, μίλησε για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και τα περιττά κιλά της, τα οποία, όπως παραδέχτηκε, δεν υπήρξαν ποτέ εμπόδιο, ούτε σε προσωπικό, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σας ενοχλεί το bullying που κάνουν στη Δανάη επειδή είναι κόρη σας;

Δεν με ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να με ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε μάνα στενοχωριέται άμα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα μαμά την τάδε ή μπαμπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσμος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος. Κυρίως ο κόσμος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε.

Περήφανη μητέρα η Βίκυ Σταυροπούλου

Πώς αισθάνεστε για την επιτυχία της Δανάης;

Αισθάνομαι χαρούμενη και περήφανη, κατ’ αρχάς γιατί είναι ένα καλό πλάσμα, ένα υγιές παιδί, κι αυτό και μόνο για μια μητέρα αρκεί για να νιώθει χαρούμενη.

Τα περιττά κιλά της Βίκυς Σταυροπούλου δεν στάθηκαν εμπόδιο στη ζωή της

Είστε και ένα άτομο που αυτοσαρκάζεται. Όπως με τα κιλά σας. Σας απασχόλησε ποτέ αυτό;

Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέματα υγείας, δεν με απασχολεί, γιατί δεν μου έχει κάνει πουθενά κακό. Δεν στάθηκαν εμπόδιο ποτέ τα κιλά μου, ούτε στην εργασία μου ούτε στην προσωπική μου ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: