Η εξομολόγηση του συζύγου της κόρης της Σοφίας Βόσσου μέσα από τη φυλακή: «Είχα νεφρική ανεπάρκεια κι αυτή μου κρατούσε το χέρι»

November 8, 2023

Η εξομολόγηση του συζύγου της κόρης της Σοφίας Βόσσου μέσα από τη φυλακή: «Είχα νεφρική ανεπάρκεια κι αυτή μου κρατούσε το χέρι»


Διαφ.

Ο Βασίλης Δημάκης, που έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή “Πρωινό”.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την γυναίκα του, εξήγησε ποιες είναι οι σχέσεις του με τη Σοφία Βόσσου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, το τελευταίο διάστημα, οπότε νοσηλεύτηκε για 14 μέρες.

Η Ερασμία Μάνου στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη

Όπως υπογράμμισε ο Βασίλης Δημάκης «είμαι καλύτερα, απλά είχα 14 μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια, λόγω μάλλον των απεργιών, απ’ ό,τι φαίνεται, της δίψας πιο πολύ και όχι της πείνας και νοσηλεύτηκα αρκετά δύσκολα, την πρώτη εβδομάδα ήμουν σε κίνδυνο. Ευτυχώς δόθηκε άδεια – που προβλέπεται από το νόμο – στη συμβία μου, στον άνθρωπο μου και ήταν δίπλα μου συνέχεια, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα το περνούσα, ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πάντα δίπλα μου, μου κρατούσε το χέρι, όλο αυτό το περάσαμε μαζί και ήταν πολύ παρήγορο για μένα αυτό. Η άλλη μου μισή ίαση ήταν αυτή. Συναισθηματικά εμένα με βοήθησε σε υπέρτατο βαθμό αυτό το πράγμα, γιατί δεν ξέρω ειλικρινά πως θα το περνούσα μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Αστειευόμενοι κιόλας λέμε, “εντάξει, με παντρεύτηκες στον Κορυδαλλό και πρώτη νύχτα του γάμου στο Τζάνειο ξέρω ‘γω. Γελάμε μεταξύ μας. Την αγαπώ τόσο πολύ…».

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει πως είναι το σπίτι της Ερασμίας Μάνου, απάντησε “ναι, το έχω δει σε στικάκι USB που έχει στείλει και το έχω βάλει στην τηλεόραση, σαν λουκούμι είναι. Μία χαρά το σπίτι, είναι μια χαρά υπέροχο. Μας χωράει εμάς και μια γωνίτσα να είχαμε, μια καμαρούλα, έχουμε τόση αγάπη μεταξύ μας… Με το καλό να σηκωθώ να φύγω από εδώ και να ρίξω μαύρη πέτρα που λένε, να τελειώνω. Να προχωρήσω τη ζωή μου, να κάνω ένα παιδάκι. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον δικηγόρο μου Χάρη Λαδή, προσπαθούμε να μας αναγνωρίσουν τα ημερομίσθια από τις σπουδές μου, το πτυχίο μου και τα λοιπά, έτσι ώστε να φτάσω στο σημείο και να θεμελιώσω δικαίωμα αποφυλάκισης, γιατί θα έπρεπε να έχω αποφυλακιστεί ήδη προ πολλού. Ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει”.

Σχετικά με το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν περάσει την έξοδο του Κορυδαλλού, επεσήμανε “θέλω να πάω να καθίσω στο μπαλκόνι μας, να ξαπλώσουμε και να βλέπουμε πάνω τα αστέρια αν έχει ξαστεριά, να παίρνω αγκαλιά την γυναίκα μου. Έχουμε κάνει ήδη αίτηση στον Κορυδαλλό και περιμένουμε απάντηση”.

Ο Βασίλης Δημάκης έχει άριστες σχέσεις με τη Σοφία Βόσσου

Όσον αφορά τη σχέση του με την κυρία Βόσσου, ο Βασίλης Δημάκης σημείωσε “υπεροχότατες σε υπερθετικό βαθμό. Την αγαπώ πολύ την Σοφία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μία υπέροχη επαγγελματίας τραγουδίστρια, τα πάντα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: