Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο από το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης. Με έσωσε η Παναγία, της χρωστάω τη ζωή μου»

November 8, 2023

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο από το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης. Με έσωσε η Παναγία, της χρωστάω τη ζωή μου»


Διαφ.

Στην εκπομπή “Breakfast@Star,” ο Κώστας Χαρδαβέλλας έδωσε μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυρράκη, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του μάχη με τον καρκίνο.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα όσα ανέφερε

«Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε ότι έκαναν 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο: «Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης».

Τέλος σχετικά με την παλαιότερη κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη, τόνισε χαρακτηριστικά: «Διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι».

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: