“Ραγίζει” καρδιές: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που εγκατέλειψαν στα σκουπίδια

November 9, 2023

“Ραγίζει” καρδιές: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που εγκατέλειψαν στα σκουπίδια


Διαφ.

Ένα αδέσποτο σκυλί ανακάλυψε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό σε κάδο και έκανε αυτό που έπρεπε.

Το μωρό είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια σακούλα με σκουπίδια. Η σακούλα είχε εγκαταλειφθεί έξω από ένα δημοτικό κτίριο στην Τρίπολη του βόρειου Λιβάνου.

Ένας περαστικός άκουσε τα συγκινητικά κλάματα ενός μωρού που βγαίνανε από τη μαύρη σακούλα σκουπιδιών που κρατούσε στο στόμα του ένας σκύλος. Αμέσως, πήρε δράση, αναφέρει το National.

Πρώτα μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο από περαστικό πριν μεταφερθεί στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το βρέφος με εκδορές και κόκκινες μελανιές σε ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα του.

Κάποιοι μαρτυρίες ανέφεραν ότι πιστεύεται ότι ήταν περίπου 4 μηνών, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είχε γεννηθεί λίγες ώρες πριν την εγκαταλείψουν.

Καθώς η είδηση ​​διαδόθηκε στο διαδίκτυο για τη θαυματουργή ανάρρωση του μωρού, πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να προτείνουν να υιοθετήσουν το παιδί.

«Μερικοί λένε ότι ο σκύλος είναι ένα βρώμικο ζώο και, φυσικά, αυτό δεν είναι αλήθεια», έγραψε ένας σχολιαστής στο Twitter.

«Ο σκύλος έχει πολύ περισσότερη ανθρωπιά, ευγένεια, πονηριά και εξυπνάδα από κάποιους σατανικούς μεταλλαγμένους σε ανθρώπινη μορφή», είπε.

«Τα ζώα έχουν περισσότερη συμπόνια από τους ανθρώπους», έγραψε ένας άλλος στο Twitter.

Η κατάσταση του μωρού είναι σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Ghassan Rifi, δημοσιογράφος στην Τρίπολη, αμφισβήτησε τις προθέσεις του ατόμου που εγκατέλειψε το μωρό, γράφοντας στο Διαδίκτυο στα αραβικά : «Δεν ήταν γνωστό εάν η «σκληρή ​​κυρία» που πέταξε το παιδί και έφυγε σε άγνωστο προορισμό είχε σκοπό να το πετάξει στην περιοχή για να την τελειώσουν τα σκυλιά και να φάνε το πτώμα της ή να της τραβήξουν την προσοχή».

«Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, ο σκύλος που την έσυρε ήταν πιο ανθρώπινος μπροστά στη βαρβαρότητα και την εγκληματικότητα αυτού που την πέταξε».

Η κατάσταση της μικρής χαρακτηρίστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ως σοβαρή αλλά σταθερή.

Το νοσοκομείο δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες καθώς την Τετάρτη ήταν η έναρξη της ισλαμικής Πρωτοχρονιάς, που σημαίνει ότι τα δημόσια ιδρύματα είναι κλειστά για εορτασμούς.

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και αναζητά όσους εγκατέλειψαν το μωρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: