«Ντροπή σας κύριε Γεωργιάδη»: Η Ανθή Βούλγαρη «στόλισε» στον αέρα τον Άδωνι & του είπε όσα όλοι σκεφτόμαστε

November 9, 2023

«Ντροπή σας κύριε Γεωργιάδη»: Η Ανθή Βούλγαρη «στόλισε» στον αέρα τον Άδωνι & του είπε όσα όλοι σκεφτόμαστε


Διαφ.

Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο υπουργός υπογράμμισε: «Σήμερα, στην Ελλάδα, πόσοι, πιστεύεται, από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρεται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Η Ανθή Βούλγαρη κατακεραυνώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών

Με αφορμή την εν λόγω δήλωση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επεσήμανε «είναι ντροπή! Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους. Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα; Το κουκουλώνομαι επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μία κίνηση να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να μπουν και φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας! Δηλαδή τις 57 οικογένειες τις αφήνουμε έτσι; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους».

Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: