«Να φύγει από τη τηλεόραση, είναι αξιολύπητη»: Οργή τηλεθεατών για όσα είπε η Καινούργιου, έφαγε άγριο κράξιμο

November 9, 2023

«Να φύγει από τη τηλεόραση, είναι αξιολύπητη»: Οργή τηλεθεατών για όσα είπε η Καινούργιου, έφαγε άγριο κράξιμο


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, χθες, Τετάρτη, κατά της Φαίης Σκορδά, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έλαβε την απαραίτητη υποστήριξη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν έδειξαν στην «Super Κατερίνα» τις δηλώσεις του τράπερ Light, στις οποίες δεν μιλούσε με θετικά σχόλια για τον παρουσιαστή.

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το πώς διαχειρίζεται η εκπομπή την «κόντρα» μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Light, προχωρώντας σε ένα πρωτοφανές κι επιθετικό ξέσπασμα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το ξέσπασμα που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

Από τη στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με αρνητικά σχόλια για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, το hashtag της «Super Kατερίνα» σκαρφάλωσε στην κορυφή του Twitter, με τις αντιδράσεις εναντίον της πρώτης παρουσιάστριας να είναι δεκάδες.

Τα σχόλια ήταν αρκετά αιχμηρά και αρνητικά για την παρουσιάστρια του Alpha, υποστηρίζοντας τη Φαίη Σκορδά για το ήθος και την αξιοπρέπειά της.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας τους λόγους που αντέδρασε έτσι, αλλά τo Τwitter δεν πείστηκε και συνέχισε να σχολιάζει αρνητικά όσα είπε η παρουσιάστρια.

Το Twitter κατά της Κατερίνας Καινούργιου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: