Την πληρώνει 100.000€ & εκτοξεύει στα ύψη την τηλεθέαση: Αυτό είναι το ζευγάρι που θέλει στο Survivor ο Ατζούν

November 9, 2023

Την πληρώνει 100.000€ & εκτοξεύει στα ύψη την τηλεθέαση: Αυτό είναι το ζευγάρι που θέλει στο Survivor ο Ατζούν


Διαφ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να προσφέρει πολλά χρήματα σε ένα και μόνο πρόσωπο, προκειμένου να συμμετέχει στο νέο κύκλο του Survivor, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, στον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής “Επί Τόπου”, το πρόσωπο αυτό είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μάλιστα, το ποσό που της προσφέρεται ως κλειστό συμβόλαιο φτάνει τα 100.000 ευρώ, για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Το ποσό αυτό μπορεί να φαίνεται υπέρογκο, αλλά είναι ένα ποσό που θα συγκέντρωνε ένας παίκτης των Διάσημων, αν έμενε αρκετούς μήνες στο νησί.

Η “χρυσή” πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το Survivor

Παράλληλα με την πρόταση για το Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί υποσχέθηκε στην influencer ότι θα της προσφέρει και την παρουσίαση του επόμενου κύκλου του “My Style Rocks”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει μία μικρή εμπειρία από ριάλιτι επιβίωσης, αφού συμμετείχε στη Φάρμα του ΑΝΤ1, πριν δύο χρόνια, για μικρό χρονικό διάστημα.

Ανάλογη πρόταση είχε κάνει, πριν μερικά χρόνια, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είχε ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, πρώτα στο Survivor και μετά στην παρουσίαση του “My Style Rocks”.

Η έκπληξη βέβαια που θα μπορούσε να περιμένει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι να μπει στο ριάλιτι ο πρώην της, Στάθης Σχίζας, κάτι που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει ο Τούρκος παραγωγός σε παίκτες με πρώην ή νυν συντρόφους τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: