Μας έπεσε… το σαγόνι: Μαθεύτηκε η τιμή από το μαύρο πλισέ φόρεμα που έβαλε η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα της ταινία της

November 10, 2023

Μας έπεσε… το σαγόνι: Μαθεύτηκε η τιμή από το μαύρο πλισέ φόρεμα που έβαλε η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα της ταινία της


Διαφ.

Η Βίκυ Καγιά, η ελληνίδα βασίλισσα της μόδας, στην πρεμιέρα της ταινίας που συμμετέχει επέλεξε ένα πολύ κομψό φόρεμα υψηλής ραπτικής.

Η Βίκυ Καγιά είναι μία γυναίκα που ανεξαρτήτως ηλικίας γνωρίζει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ειδικότερα, έδωσε το παρόν στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στην Αποθήκη 1, στην «Αίθουσα Τζων Κασσαβέτης» πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο».

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρούμε και στην φωτογραφία, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» φωτογραφήθηκε με τους: Αλέξανδρο Βούλγαρη γνωστό και ως «The Boy», Σοφία Κόκκαλη και Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά στην ταινία «Πολύδροσο» που αποτελεί την επιστροφή του Αλέξανδρου Βούλγαρη ενσαρκώνει την μητέρα. Για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Ηλία Κρασσά.

Βίκυ Καγιά

Το γνωστό μοντέλο, για αυτή την λαμπερή βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ κομψό φόρεμα του οίκου μόδας Simkhai με πλισέ φούστα σε μαύρο χρώμα. Πρόκειται για το σχέδιο Ambretta και κοστίζει 765 ευρώ περίπου. Ολοκλήρωσε το στυλ με ψηλοτάκουνα πέδιλα με εντυπωσιακή αγκράφα.

Βίκυ Καγιά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: