«Φύγε από εδώ ρε χοντρέ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στον Τόλης από τον «Σασμό» & η αποστομωτική του απάντησή του

November 10, 2023

«Φύγε από εδώ ρε χοντρέ»: Το απαράδεκτο σχόλιο στον Τόλης από τον «Σασμό» & η αποστομωτική του απάντησή του


Διαφ.

Το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, ο Θάνος Μπίρκος, γνωστός ως ο “Τόλης” από το “Σασμό,” καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, μοιράστηκε την εμπειρία του σχετικά με το bullying που έχει υποστεί λόγω του σωματικού του βάρους. Αναφέρθηκε ακόμη σε μια πρόσφατη φραστική “επίθεση” που βίωσε μέσα σε ένα λεωφορείο.

Θάνος Μπίρκος: Τα όσα ανέφερε

«Έχω δεχτεί bullying λόγω των κιλών μου… Γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι τα νέα παιδιά δεν μεγάλωσαν με τις αρχές που μεγαλώσαμε εμείς. Εγώ μεγάλωσα τη δεκαετία του ’80 σε ένα χωριό στο Αγρίνιο, αναγκαστικά και μη, οι προσλαμβάνουσες που είχαμε, ήταν το οτιδήποτε διαφορετικό ή ό,τι δεν έχει τον κοινωνικό κανόνα του ουδέτερου, πρέπει να το πολεμήσουμε, να το κοροϊδέψουμε, να το σατιρίσουμε.

Εμένα αυτά, όπως έχω ξαναπεί, μου γίνανε πανοπλία. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφος. Αν δεν έχω θετικότητα και μείνω στη μιζέρια, δε θα πάω παρακάτω. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα αν ο άλλος στο λεωφορείο – μου συνέβη πρόσφατα, μου είπαν, “φύγε από εδώ, έχουμε και τους χοντρούς”, επειδή είχε πολύ κόσμο -το πρόβλημα το έχει αυτός, όχι εγώ» είπε ο Θάνος Μπίρκος.

«Εγώ έκανα τη διαδρομή μου, κατέβηκα στη στάση μου, πήγα για τον καφέ μου, πέρασα υπέροχα, αυτός κουβάλησε όλο αυτό. Για τα νέα παιδιά το λέω δημόσια, δεν είναι πρόβλημα αυτού του παιδιού. Αν δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα, δεν έχεις πρόβλημα με την υγεία σου, να αισθάνεσαι όμορφα γι’ αυτό που είσαι, ό,τι και να είσαι, και αδύνατος και χοντρούλης, και γεματούλης, και ξανθιά και μελαχρινή, να είσαι όμορφα εσύ. Όταν περνάς από τον καθρέφτη να βλέπεις ένα φως» κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: