«Έφυγε όταν έμαθε ότι έχω καρκίνο»: Η σκληρή μάχη για πάνω από 20 χρόνια, ο χωρισμός & το τέλος της σπουδαίας Κάτιας Νικολαΐδου

November 10, 2023

«Έφυγε όταν έμαθε ότι έχω καρκίνο»: Η σκληρή μάχη για πάνω από 20 χρόνια, ο χωρισμός & το τέλος της σπουδαίας Κάτιας Νικολαΐδου


Διαφ.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, το βράδυ της Δευτέρας, η οποία πάλευε καιρό με τον καρκίνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει τη νέα μάχη της με τον καρκίνο, o οποίος επιδεινώθηκε πολύ τον περασμένο Σεπτέμβρη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια πάλευε με τις τελευταίες μεταστάσεις τους «τέρατος» τα τελευταία τρία χρόνια, με καλούς φίλους και την οικογένειά της πάντα στο πλευρό της. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν, είναι ότι τον καρκίνο δεν τον είχε ξεπεράσει ποτέ, ωστόσο για πολλά χρόνια η κατάστασή της ήταν σταθερή.

Το πρωινό της Πέμπτης, τις πρώτες τους δηλώσεις για τον θάνατο της πρώην συζύγου του έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος μερικό καιρό πριν βίωσε την τραγική απώλεια του 11χρονου γιου του από πνιγμό, με τον ίδιο να εμφανίζεται συντετριμμένος, απόλυτα αποκαρδιωμένος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όσα είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον χαμό της πρώην αγαπημένης του, Κάτιας Νικολαΐδου

«Εγώ με την Κάτια έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια, αλλά είμαι συντετριμμένος, αυτό έχω να πω. Είναι και απανωτά αυτά τώρα, που δεν μπορώ να ξεχωρίσω πια τη στεναχώρια. Είναι μόνο στεναχώρια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουνα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει λίγο καιρό μετά τον γάμο του, όταν η Κάτια Νικολαΐδου διαγνώστηκε με καρκίνο, ύστερα από απόφαση του Σταμούλη, κάτι που της άφησε τεράστια πικρία.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον καρκίνο σε παλαιότερη συνέντευξή της

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα. Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση. Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι και ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή.

Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα ‘τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο’. Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ, φοβόμουν για εκείνους. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει κατά τη διάρκεια της ασθένειάς μου. Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και ο άλλος δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…», είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» η Κάτια μερικά χρόνια πριν, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της ήταν πλέον ανύπαρκτες.

Τότε, ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν είχε αφήσει αναπάντητα όσα είπε η πρώην σύζυγός του, με εκείνη του τη συνέντευξη να έχει συγκεντρώσει πλήθος αρνητικών σχολίων.

«Είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα η Κάτια θέλει να αναφέρεται σε εμένα, εντάξει ας το κάνει. Εγώ και να μη συμφωνώ, το δέχομαι γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είμαι της άποψης ότι… it takes two to tango», είχε δηλώσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: