Αληθινός ιππότης & χουβαρντάς ο Πλεύρης: Το δώρο που έκανε στη Σιακαβάρα – «Ζω έναν μεγάλο έρωτα», λέει η 49χρονη

November 10, 2023

Αληθινός ιππότης & χουβαρντάς ο Πλεύρης: Το δώρο που έκανε στη Σιακαβάρα – «Ζω έναν μεγάλο έρωτα», λέει η 49χρονη


Διαφ.

Με 201 τριαντάφυλλα ευχήθηκε «καλή αρχή» για τη θεατρική πρεμιέρα της συντρόφου του, Τζώρτζιας Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Τη στιγμή μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τα επίμαχα πλάνα με την αποστολή των λουλουδιών στο θέατρο, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο 83χρονος προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της 49χρονης.

Μετά το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα όσα του είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα για τη σχέση της, σε ιδιωτική τους συνομιλία.

“Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Μίλησα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δεν έχω την άδειά της να το πω αλλά θα το πω. Είναι για καλό. Μίλησα μαζί της διότι ήθελα να την καλέσουμε στην εκπομπή και να δώσει μία συνέντευξη. Μου είπε λοιπόν ότι “δεν ξέρω τι νομίζει ο καθένας, εγώ βιώνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα”” δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

“Ήταν ειλικρινής. Δεν καταγραφόταν, ήταν ιδιωτική συνομιλία. Και μου είπε η γυναίκα ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. “Δεν μπορείτε να φανταστείτε κύριε Λιάγκα τι έχω πάθει. Ζω έναν μεγάλο έρωτα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα. Έχω ερωτευτεί πραγματικά πολύ” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: