«Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός;»: Ράκος ο Γιώργος Παρτσαλάκης, δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική απώλεια που βιώνει

November 10, 2023

«Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός;»: Ράκος ο Γιώργος Παρτσαλάκης, δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική απώλεια που βιώνει


Διαφ.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε με συγκινητικά λόγια για το χαμό της Κάτιας Νικολαϊδου, που έφυγε χθες από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

«Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου», είπε, στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο.

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά, που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά που την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση. Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σ’ αυτό το ταξίδι που κάνει.

Να ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά την θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά καλό ταξίδι ομορφιά μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε στη συνέχεια: «Ήταν σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: