«Όχι άλλα ξεβράκωτα ρούχα, έλεος, σταμάτα να ντύνεσαι έτσι»: Σάλος με τη νέα εμφάνιση της Βανδή στα μουσικά βραβεία

November 10, 2023

«Όχι άλλα ξεβράκωτα ρούχα, έλεος, σταμάτα να ντύνεσαι έτσι»: Σάλος με τη νέα εμφάνιση της Βανδή στα μουσικά βραβεία


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά ντύθηκε πιο αποκαλυπτικά από ποτέ.

Ειδικότερα, μία ακόμη αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο έκανε, προχθές, Τετάρτη, η τραγουδίστρια, δίνοντας το “παρών” στα Super Music Awards 2023, όπου και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Super Adult Γυναίκα».

Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν ασχολείται σε κακεντρεχή σχόλια για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων, φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ κρατούσε κι ένα μαστίγιο στο χέρι.

H σύντροφος του Βασίλη Μπισμπίκη ερμήνευσε δύο από τα τραγούδια της και «χάρισε» έναν μοναδικό χορό στους θεατές της, κρατώντας το μαστίγιο στο χέρι της.

@panikrecords

Ya Habibi…#yahabibi #kings #despinavandi #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Που αφιερώνει το βραβείο της η Δέσποινα Βανδή

Όταν η τραγουδίστρια βραβεύτηκε, υπογράμμισε «θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες, που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας».

@panikrecords

Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά…#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Για ακόμη μία φορά, σχολιάστηκαν αρνητικά, τόσο η εμφάνισή της στα βραβεία και η στιλιστική της επιλογή, όσο και το γεγονός ότι τραγούδησε Playback.

Δέσποινα Βανδή νέα εμφάνιση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: