Έκανε το θαύμα ο Αρχάγγελος: H 14χρονη Μιχαέλα σηκώθηκε από το καροτσάκι & ξαναπερπάτησε ανήμερα της γιορτής της

November 10, 2023

Έκανε το θαύμα ο Αρχάγγελος: H 14χρονη Μιχαέλα σηκώθηκε από το καροτσάκι & ξαναπερπάτησε ανήμερα της γιορτής της


Διαφ.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, μια ιδιωτική κλινική στην Αθήνα ανακοίνωσε εξαιρετικά καλά νέα: Η Μιχαέλα, μια 14χρονη έφηβη , μπόρεσε να περπατήσει ξανά την ονομαστική της εορτή, αφού ξεπέρασε αρκετές ημέρες θεραπείας και μια δεκάωρη χειρουργική επέμβαση.

Η ανάρτηση της οικογένειά της στο facebook

H 14χρονη Μιχαέλα ξαναπερπάτησε ανήμερα της γιορτής της

Χρόνια πολλά στην αληθινή μαχητρια , την Μιχαελα μας. Μετά από 5 εβδομάδες θεραπεία και ένα δεκαωρο χειρουργείο προχθές την Δευτέρα , σήμερα που γιορτάζει σηκωθηκαμε και περπατάμε και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Όλα έχουν πάει κατ ευχήν και αυτό οφείλεται στους γιατρούς της κ σε όλους εσάς που μας δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας. Η επόμενη ανάρτηση θα είναι από το σπίτι μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα.

Σας ευχαριστούμε…

Υπενθυμίζουμε ότι το 14χρονο κορίτσι αντιμετώπιζε καρδιοαναπνευστικές δυσκολίες λόγω σοβαρής σκολίωσης. Η οικογένειά της είχε υποβάλει αίτημα βοήθειας τον περασμένο Αύγουστο, καθώς δυσκολευόταν να συγκεντρώσει τα χρήματα για την εγχείρησή της. Μετά από λίγο καιρό, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και στα γιορτή της η μικρή Μιχαέλα άρχισε να περπατάει ξανά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: