«Είναι κυρία με Κ κεφαλαίο» Ο Μαρτίκας καμαρώνει τη Βρισηίδα επειδή έστειλε εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

November 10, 2023

«Είναι κυρία με Κ κεφαλαίο» Ο Μαρτίκας καμαρώνει τη Βρισηίδα επειδή έστειλε εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου


Διαφ.

Η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε ότι η σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, έστειλε εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Την αποκάλυψη την έκανε στην κάμερα της εκπομπής ο πρώην παίκτης του Survivor και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν ασφαλιστικά μέτρα αν ασχοληθεί με την κοπέλα του με αυτόν τον τρόπο.

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου και το εξώδικο στην Παπαδοπούλου

«Τα ψέματα και οι συκοφαντίες απαντώνται με εξώδικα. Δεν έγινε τίποτα, μόνο συκοφαντίες για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να τραβήξουν την προσοχή. Δεν έγινε κανένας τσακωμός. Καμαρώνω που η γυναίκα μου είναι μια κυρία. Είναι κυρία και θα παραμείνει κυρία. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Έγινε μια συκοφαντία και δημόσια μάλιστα και απαντήσαμε με ένα εξώδικο. Αν συνεχίσει θα γίνουν και ασφαλιστικά μέτρα. Όποιος επιδιώκει την προσοχή, θα μείνει με την επιδίωξη. Η Βρισηίδα δεν έχει απασχολήσει ποτέ με κάτι άσχημο, ποτέ. Δεν με αφορά η Ευρυδίκη, επίτρεψε μου να διατηρήσω το επίπεδό μου. Δεν θα ασχοληθώ. Λυπάμαι για το πως κινούνται κάποιοι και κάποιες» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά πρώτη φορά για τη διαμάχη της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και όσα έγιναν στο fashion show όπου συμμετείχαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: